Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα συνεργασία για την VIVA Investment Partners και επενδυτικό Summit ακινήτων στην Μύκονο

Η VIVA Investment Partners AG έχει έδρα τη Ζυρίχη και γραφεία στην Αθήνα και το Λονδίνο.

Η VIVA Investment Partners  ανακοίνωσε συνεργασία με την ισραηλινή AnD Ventures για να φέρουν την καινοτόμο προσέγγιση της AnD σε επενδύσεις σε Startups αρχικού σταδίου.

Η VIVA Investment Partners AG (VIP), μια επενδυτική πλατφόρμα για εξοχικές κατοικίες και ακίνητα υψηλής αξίας με έδρα τη Ζυρίχη και γραφεία στην Αθήνα και το Λονδίνο και η AnD Ventures Fund LP (AnD), ένα καινοτόμο ισραηλινό επενδυτικό ταμείο με έδρα τη Herzliya, δημιούργησαν μια νέα εταιρική σχέση για την επέκταση του μοντέλου επιχειρηματικών κεφαλαίων “Studio” της AnD το οποίο που αξιοποιεί τα διαθέσιμα δίκτυα και την τεχνογνωσία τους.

Το “Studio” παρέχει στις εταιρείες μια σειρά υπηρεσιών, όλες σχεδιασμένες για να βελτιώσουν τη προώθησή τους σε πιθανούς επενδυτές. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν αρχική χρηματοδότηση, στελέχωση, ανάπτυξη προϊόντων και τεχνολογίας, συνεργασία σχεδιασμού με εταιρείες και ανάπτυξη μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου συνεργατών και επιχειρήσεων.

Με την προσθήκη της AnD, η VIP διαθέτει πλέον τέσσερα funds στην επενδυτική της πλατφόρμα. Η AnD θα ενταχθεί σε αυτά των SPiCE Venture Capital, GEM και ACE.

Η επενδυτική στρατηγική της VIP βασίζεται στην στρατηγική Ecosystem Economics – με εστίαση σε εταιρείες των οποίων το ήθος και οι λειτουργίες οργανώνουν τα οικονομικά των οικοσυστημάτων τους και  έχουν τις προοπτικές να ηγηθούν στον τομέα τους.

Η Julie Meyer, Διευθύνων Σύμβουλος της VIP, δήλωσε σχετικά: «Επιλέγουμε αναδυόμενους διαχειριστές κεφαλαίων που έχουν εξασφαλίσει τουλάχιστον ένα γύρο χρηματοδότησης και συνεργαζόμαστε μαζί τους για να κλιμακώσουμε τις προσπάθειές τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε νέα οικοσυστήματα και επιχειρηματικά μοντέλα μέσω της εταιρείας μας».

Ο Lee Moser, Διευθύνων Εταίρος, AnD Ventures, δήλωσε: «Ανυπομονούμε για τη συνεργασία μας με την VIP, συνεργαζόμενοι πιστεύουμε ότι μπορούμε να φέρουμε το καινοτόμο μοντέλο μας Venture σε παγκόσμιους επενδυτές, εταιρείες και αλλού».

Το 12ο follow the entrepreneur
4 και 5 Οκτωβρίου 2021 στη Μύκονο

Η VIP  θα πραγματοποιήσει την 12 τη σύνοδο κορυφής follow the entrepreneur investor, στις 4 και 5 Οκτωβρίου 2021, στη Μύκονο. Η εκδήλωση ξεκίνησε από το Hampshire του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει ήδη πραγματοποιηθεί στη Μάλτα, στο Ντουμπρόβνικ, στη Ταορμίνα και στη Κέα.

Ειδικά για την Κέα υπάρχει και η πρωτοβουλία keanaissance η οποί απευθύνεται σε επενδυτές, επιχειρηματίες κλπ. για να επενδύσουν και να αποκτήσουν έδρα στο ελληνικό νησί.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις