Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Amazon διαμορφώνει POS για να ανταγωνιστεί την PayPal και το Shopify

Διευκολύνοντας τη διαδικασία επεξεργασίας των παραγγελιών.

Σύμφωνα με το Insider, η Amazon εργάζεται πάνω σε λύσεις για τα σημεία POS και να ανταγωνιστεί τους κολοσσούς του κλάδου. Το Project Santos που σχεδίασε είναι μια ειδική (κάποτε μυστική) ομάδα εργασίας που ξεκίνησε από την Amazon πέρσι με στόχο την ανάπτυξη καινοτομιών για να ανταγωνιστεί τον καναδικό γίγαντα, Shopify.

Με βάση πληροφορίες από την εταιρεία, διαμορφώθηκε μια παροχή επεξεργασίας σε online και in-store συναλλαγές που θα προσφέρει τεχνολογικές δυνατότητες σε τρίτους εμπόρους, οι οποίες θα επιτρέπουν την ανάλυση δεδομένων γύρω από την απογραφή και άλλες επιχειρηματικές λειτουργίες. Θα δίνει επίσης επιλογές πληρωμής Amazon και θα συνδέεται με τις υπηρεσίες Prime, την παράδοση Flex και το σύστημα αναγνώρισης παλάμης.

Το έγγραφο αναφέρει ότι αυτό θα επιτρέψει στους πελάτες των μικρών μας επιχειρήσεων (SMB) να ενοποιήσουν τη διαχείριση των online και offline καναλιών τους, συμπεριλαμβανομένου του αποθέματος, να διαθέσουν το Amazon One για ανέπαφη αναγνώριση και πληρωμή και να προωθήσουν ένα προσαρμόσιμο πρόγραμμα επιβράβευσης που μπορεί να αξιοποιήσει τα οφέλη του Prime.

Η προσφορά επιτρέπει στην Amazon να τοποθετεί και να ολοκληρώνει τις παραγγελίες με πολύ πιο προσιτό τρόπο από άλλους ανταγωνιστές, επιτρέποντας έτσι στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη των προϊόντων τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις