Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Generation Y: Το πρώτο e-business hub στην Ευρώπη

Με την επένδυση στον ψηφιακό μετασχηματισμό παγκοσμίως να αναμένεται έως το 2022 να ανέλθει, σύμφωνα με συγκλίνουσες εκτιμήσεις μελετών που έχει συγκεντρώσει η Generation Y, σε 1,78 τρισ. ευρώ, είναι αδιαμφισβήτητο ότι διανύουμε την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση.

H Generation Y – International eBusiness Hub βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, συμβάλλοντας σημαντικά στη συν-δημιουργία του επιχειρηματικού μέλλοντος, πιστή στη φιλοσοφία της να δημιουργεί ή να εισαγάγει τα πιο καινοτόμα εργαλεία που αποδεδειγμένα έχουν πολλαπλά οφέλη στις επιχειρήσεις και τελικά στην οικονομία και την κοινωνία της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, επιστρατεύοντας την εις βάθος γνώση της για την αγορά, την εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία την οποία διαθέτει, θέτει πάντα στο μικροσκόπιο την επιχειρηματική οπτική γωνία της επένδυσης των πελατών της, προκειμένου οι λύσεις e-business που θα τους παρέχει να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην κερδοφόρα ανάπτυξή τους. Το πορτφόλιο της Generation Y αποτελείται από επιχειρήσεις που έχουν πολυποίκιλες ανάγκες:

> Την ενίσχυση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας

> Τη δραστική μείωση των λειτουργικών τους εξόδων

> Την ενίσχυση των (καναλιών) εσόδων τους

> Την αύξηση της κερδοφορίας τους

> Τη διεύρυνση της πελατειακής τους βάσης

> Τη μεγιστοποίηση του brand awareness

Σε όλες αυτές, που στο σύνολό τους ανέρχονται στις 2.500, διερευνώντας αρχικά όλες τις ανάγκες τους, καταλήγει στο πλέον εξατομικευμένο μείγμα δράσεων, επιλέγοντας από 180 διαφορετικές υπηρεσίες σε διάφορους συνδυασμούς, προκειμένου να εξασφαλίσει την ανάπτυξή τους μέσα από τον επιτυχημένο ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Οδηγεί τις εξελίξεις με βάση τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς και γι’ αυτό έχει τόσο διευρυμένο πελατολόγιο σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, όπως βαριά βιομηχανία, FMCG, λιανεμπόριο, εκδόσεις, φιλοξενία, ναυτιλία, τομέα υγείας, τεχνολογία κοκ.

Έχοντας συγκεντρώσει τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες στον κλάδο, η Generation Y δημιουργεί πολλαπλά success stories μέσα από τη συνεργασία των 9 Business Units της Market Research, Creative, Software Development, Mobile, Branding, Performance Marketing, Business Consultancy, Data Analysis & Reporting, Insurance, προσφέροντας απόλυτα μετρήσιμες λύσεις στους πελάτες της. Η επιθυμία για περαιτέρω εξέλιξη δεν σταματά εδώ όμως.

Μέσα στο 2021, η Generation Y προχώρησε σε αποκλειστική συνεργασία με την Algolia για την Ελλάδα, που την επέλεξε ως την πιο σύγχρονη μηχανή αναζήτησης που βασίζεται σε τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Την ίδια στιγμή, προχώρησε και στην επίσης αποκλειστική συνεργασία με τη ManusPlus, τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων και χρόνου.

Στους επόμενους μήνες αναμένονται να ανακοινωθούν περαιτέρω συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού, επιβεβαιώνοντας έτσι πως η Generation Y είναι το πρώτο e-business hub στην Ευρώπη. Αυτήν τη στιγμή η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 24 χώρες, διαθέτοντας γραφεία σε 10 από αυτές (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρος, Γερμανία, Ρουμανία, Αλβανία, Βουλγαρία, Κίνα, Ντουμπάι, Ισπανία και τα κεντρικά γραφεία στην Ελλάδα), υλοποιώντας έργα μεγάλης εμβέλειας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις