Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΕΕΤΤ: Διαγωνιστική διαδικασία για την επιλογή παρόχου/παρόχων Καθολικής Υπηρεσίας

Η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ, με απόφασή της και κατόπιν της διενέργειας σχετικής δημόσιας διαβούλευσης, ενέκρινε τη δημοσίευση του τεύχους προκήρυξης βάσει του οποίου θα διεξαχθεί η διαγωνιστική διαδικασία για την επιλογή παρόχου/παρόχων Καθολικής Υπηρεσίας (ΚΥ).

Σύμφωνα με το τεύχος προκήρυξης, η διαδικασία αφορά την επιλογή παρόχου/παρόχων για σύνολο ή επιμέρους υπηρεσίες της ΚΥ στην ελληνική επικράτεια και συγκεκριμένα:
α) Παροχή πρόσβασης σε σταθερές θέσεις και παροχή τηλεφωνικών υπηρεσιών
β) Υπηρεσία πληροφοριών τηλεφωνικού καταλόγου και κατάλογοι συνδρομητών
γ) Κοινόχρηστα τηλέφωνα και άλλα σημεία πρόσβασης στην κοινόχρηστη φωνητική τηλεφωνία

Η παροχή υπηρεσιών ΚΥ ορίζεται από την 01/01/2016 και θα έχει διάρκεια ισχύος τουλάχιστον τρία (3) έτη, εκτός εάν ο υπερθεματιστής δηλώσει ότι είναι έτοιμος να προσφέρει την υπηρεσία σε συντομότερο χρονικό διάστημα ή επιθυμεί να ορισθεί για διάστημα πέντε (5) ετών.

Η διαγωνιστική διαδικασία θα διεξαχθεί σε δύο στάδια: στο πρώτο οι ενδιαφερόμενοι υποβάλουν, μαζί με την αίτηση συμμετοχής, την αρχική οικονομική προσφορά, ενώ στο δεύτερο στάδιο διενεργείται δημοπρασία πολλαπλών γύρων με μειούμενο τίμημα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν στην ΕΕΤΤ αίτηση συμμετοχής στη διαγωνιστική διαδικασία τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 και ώρα 10:00 έως 12:00. Το τεύχος προκήρυξης, στο οποίο περιλαμβάνονται αναλυτικά οι όροι διεξαγωγής της διαδικασίας, είναι διαθέσιμο στο http://www.eett.gr και στα γραφεία της ΕΕΤΤ (Λ. Κηφισίας 60, 151 25 Μαρούσι, 7ος όροφος, Τ: 210 6151000, F: 210 6105049), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις