Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέο e-shop Huaweistore.gr με δώρα και ποικιλία προϊόντων

Σε λίγες ημέρες για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται το νέο e-shop Huaweistore.gr φέρνοντας μια νέα εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών στους καταναλωτές! Το Huaweistore.gr θα αποκαλυφθεί σύντομα και μαζί του θα φέρει μοναδικά οφέλη και δώρα σε όλη την προϊοντική γκάμα τεχνολογικών προϊόντων της HUAWEI, καθώς επίσης πολλές εκπλήξεις και μοναδικά δώρα! 

Προϊοντικές κατηγορίες όπως laptops για όλη την οικογένεια, tablets τελευταίας τεχνολογίας με μοναδικό design, smartphones με εκπληκτικές επιδόσεις και κορυφαίες φωτογραφικές δυνατότητες, true wireless stereo ασύρματα ακουστικά freebuds με active noise cancellingsmartwatches για παρακολούθηση υγείας και φυσικής άσκησης, WiFi rooters και άλλα gadgets με την υπογραφή υπεροχής της HUAWEI έρχονται πολύ σύντομα στο Huaweistore.gr 

Επίσης, με κάθε προ-εγγραφή στο Huaweistore.gr για λίγες ακόμη ημέρες έως και το επίσημο λανσάρισμα του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, ο τελικός χρήστης θα λαμβάνει αυτόματα μέρος σε τριπλή κλήρωση για δώρα έως 1.200€ καθώς επίσης και προσωποποιημένο κουπόνι έκπληξη για την πρώτη του αγορά! 

Το σχεδιαστικό και τεχνικό μέρος της υλοποίησης του Huaweistore.gr ανέλαβε η Lighthouse  διακεκριμένη ως Best of Decade Agency. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις