Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Advent Technologies: Νέα διοικητική ομάδα και ενίσχυση της θέσης της στις κυψέλες καυσίμων

Μετά τις πρόσφατες εξαγορές δυο εταιρείων η Advent Technologies ανακοινώνει νέα ομάδα "παγκόσμια" ομάδα διοίκησης.

Η Advent Technologies Holdings ανακοίνωσε χθές μια νέα ομάδα διοίκησης, μετά τις πρόσφατες εξαγορές της Serenergy A/S και της Fischer eco solutions GmbH για να προωθήσει τα συστήματα κυψελών καυσίμου της εταιρείας σε όλες τις παγκόσμιες αγορές σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.

Η παγκόσμια ομάδα της Advent αυξήθηκε κατά 92 άτομα με τις εξαγορές της SerEnergy και της FES στις 31 Αυγούστου. Η εταιρεία απασχολεί πλέον περισσότερα από 170 άτομα στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία μαζί, συμπεριλαμβανομένων 55 εργαζομένων στο Aalborg της Δανίας στην Advent Technologies S/A (πρώην SerEnergy), 20 εργαζομένων στη Μανίλα των Φιλιππίνων στην Advent Technologies Philippines, Incorporated και 17 εργαζομένων στο Achern της Γερμανίας στην Advent Technologies GmbH (πρώην FES).

Με την προσθήκη των εταιρειών κυψελών καυσίμου SerEnergy και FES, η Advent είναι τώρα ένας κορυφαίος κατασκευαστής κυψελών καυσίμου πολυμερούς ηλεκτρολυτών υψηλής θερμοκρασίας (HT-PEM) για εφεδρική, προσωρινή ή συνεχή 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα παραγωγή ενέργειας στην Ευρώπη και την Ασία με τα συστήματα κυψελών καυσίμου να λειτουργούν με μεθανόλη και υδρογόνο. Η Advent πλέον δραστηριοποιείται στον στρατιωτικό τομέα, στην ναυτιλία, στην αυτοκινητοβιομηχανία ενώ προσβλέπει στην επέκταση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών αλλά και των μεταφορών με πελάτες όπως η Globe Telecom και η SMART Communications Inc.

Πλέον η Advent έχει την ικανότητα να παράγει χιλιάδες κυψέλες καυσίμου σε μεγάλη κλίμακα μάλιστα ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται η παραγωγή καινοτομίας με 38 ενεργά προγράμματα Έρευνας και Αναπτυξης ενώ έχει στη κατοχή της 190 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχουν εκδοθεί, αδειοδοτηθεί ή εκκρεμούν.

Ο Δρ Βασίλης Γρηγορίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Advent δήλωσε: “Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι και ενθουσιασμένοι για αυτή την ενοποίηση της ισχυρότερης τεχνογνωσίας στον κλάδο της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου HT-PEM. Μπορούμε τώρα να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες απαιτήσεις των αγορών που μεταβαίνουν σε τεχνολογίες καθαρής ενέργειας και, ως εκ τούτου, να βοηθήσουμε στην ταχύτερη απαλλαγή του κόσμου από τις ανθρακούχες εκπομπές. H ανάπτυξη και εμπορία νέων και εναλλακτικών τεχνολογιών, ικανών να λειτουργούν με διάφορα καύσιμα και οπουδήποτε είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά με την τεχνογνωσία και τους πόρους που είναι τώρα ενωποιημένοι μέσα στην Advent, με όλες τις παραμέτρους της εφοδιαστικής αλυσίδας όπως πρέπει , είμαστε σε πολύ καλή θέση για να προσφέρουμε στις αγορές τα πιο αξιόπιστα, αποδοτικά και οικονομικά αποδοτικά συστήματα κυψελών καυσίμου“.

Διαβάστε επίσης:

Advent Technologies: Ραγδαία ανάπτυξη με εξαγορές και συνεργασίες σε διεθνές επίπεδο

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις