Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Red Bull διοργανώνει διαγωνισμό καινοτομίας

Το Red Bull Basement προσκαλεί άτομα να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό του και να παρακολουθήσουν τα podcasts του για να πάρουν έμπνευση. Οι συμμετέχοντες θα καταθέσουν τις καινοτόμες ιδέες τους και οι καλύτερες θα φτάσουν στον Παγκόσμιο Τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Όσο για τα podcasts, από τα οποία μπορούν να αντλήσουν στοιχεία που θα τους εμπνεύσουν, σε αυτά μιλούν άνθρωποι με ελάχιστη έως πολλή εμπειρία και μοιράζονται τις καινοτόμες ιδέες τους με το κοινό.

Τα vidcasts από τις ηχογραφήσεις είναι μάλιστα διαθέσιμα σε πρώτη μετάδοση σε TikTok Live από την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή στις Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ., καθώς και στο Spotify ή σε όποια πλατφόρμα μπορεί κανείς να ακούσει podcasts.

Ανάμεσα στους ομιλητές είναι οι Κυριάκος Μπαλάσκας, πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς tattoo artists και ιδιοκτήτης του Dark Side Tattoo Society. Αλλά και ο Αχιλλέας Μανταίος, φοιτητής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και TikToker, ο οποίος θα ασχοληθεί κυρίως με την Τέχνη.

Στα επόμενα επεισόδια, θα συμμετάσχουν και ο founder του My Track Net AppΔημήτρης Μόσχος, σχετικά με το πως δημιουργήθηκε η ιδέα για την εφαρμογή που ως κύριο στόχο έχει την εύρεση κατοικιδίων που έχουν χαθεί και τη συνεργασία με το Silver Alert.

Αργότερα θα μιλήσουν και οι: Θάνος Σπηλιόπουλος, founder του Κοινωνικού Πλυντηρίου Ithaca Laundry, Σταύρος Τσομπανίδης founder της εταιρείας Phee, Ερυφίλη Γούναρη, founder του creative agency The Z Link και Nefeli Meg, νέα stand up comedian.

Στο ίδιο πλαίσιο θα βρεθεί επίσης ο Πάνος Σεϊτανίδης που θα αναπτύξει τη δική του ιστορία για το πως μπόρεσε να καταξιωθεί στη δημοσιογραφία της αυτοκίνησης, ενώ ο Γιώργος Γκέσιος, μέλος της φοιτητικής ομάδας Formula του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θα παρουσιάσει τα σχέδια της ομάδας για το μέλλον.

Τέλος, στη σειρά των podcasts θα εμφανιστεί ο Αλέξανδρος Καρβουνιάρης, co-founder της εταιρείας Synthetica μαζί με τον Αντώνης Χατζησάββα, υποψήφιος Διδάκτορας και μέλος της ομάδας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Κοζάνης.

Περισσότερα για τη συμμετοχή και την κατάθεση μιας πρωτοποριακής ιδέας στο Red Bull Basement. 
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις