Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το νέο Huawei nova smartphone σε λίγες μέρες στην Ελλάδα

Σε λίγες ημέρες, την 21η Οκτωβρίου, η HUAWEI λανσάρει το νέο της smartphone. Η σειρά HUAWEI nova διανύει την έκτη χρονιά της, διαθέτει μερικά από τα smartphones-«ναυαρχίδες» της εταιρείας. Το ολοκαίνουργιο smartphone της HUAWEI θα ξεχωρίζει χάρη στον λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό του, συνεχίζοντας την παράδοση της σειράς HUAWEI nova στις κομψές και ελαφριές συσκευές, στη λογική των προκατόχων του, HUAWEI nova 5T και HUAWEI nova 7.

Βασικό χαρακτηριστικό της σειράς nova είναι οι premium ψυχαγωγικές εμπειρίες που προσφέρει. Μέσα από τη σειρά HUAWEI nova, η Huawei εισήγαγε επαναστατικές λειτουργίες AI beautification (αισθητικής τεχνητής νοημοσύνης) για selfies άλλου επιπέδου. Η σειρά παρέχει στους καταναλωτές πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εκπληκτικής τεχνολογίας HUAWEI, όπως μεταξύ άλλων Super Night Mode, βελτιστοποιήσεις λογισμικού και ανθεκτική μπαταρία με υποστήριξη SuperCharge.

Από άποψη σχεδιασμού, η συσκευή θα διατεθεί σε ποικιλία αποχρώσεων και θα προσφέρει νέες υφές που έχουν προκύψει μέσα από καινοτόμες διαδικασίες κατασκευής. Το μοντέλο Starry Blue, θα διαθέτει εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό που το καθιστά άμεσα αναγνωρίσιμο. Το νέο nova έχει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ποιότητας ακόμη και τη νύχτα. Εκτός από κάμερα Ultra Vision, θα διαθέτει και τη νέα λειτουργία Continuous Front/Rear Recording για εύκολη και υψηλής ποιότητας δημιουργία βίντεο. Η σειρά nova επιτρέπει επίσης τη διασύνδεση πολλαπλών συσκευών, προκειμένου το smartphone να μπορεί να συνεργάζεται και με άλλες συσκευές που ανήκουν στο τεράστιο οικοσύστημα της HUAWEI, όπως ασύρματα ακουστικά, smartwatches, tablets και laptops.

Η HUAWEI δραστηριοποιείται στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων από το 2011 και επενδύει διαρκώς στον τομέα αυτό. Ειδικά στην κατηγορία των smartphones, η HUAWEI έχει προβεί σε πρωτοποριακές και καινοτόμες κινήσεις. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της εταιρείας, η HUAWEI εξυπηρετεί αυτήν τη στιγμή 730 εκατομμύρια χρήστες και διασυνδέει 1 δισεκατομμύριο συσκευές παγκοσμίως.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της HUAWEI διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού, κατακτώντας το 2018 τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια αγορά κινητών τηλεφώνων. Η εταιρεία διαθέτει 16 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Γερμανία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα. Το HUAWEI Consumer BG είναι ένας από τους τρεις πυλώνες της HUAWEI και καλύπτει την παραγωγή smartphones, PC, tablets, wearables, υπηρεσίες cloud, κλπ. Το παγκόσμιο δίκτυο της HUAWEI, χτίστηκε μέσα σε σχεδόν 30 χρόνια εξειδίκευσης στη βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις