Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τα νέα Xiaomi 11T και 11T Pro είναι Cinemagic

Η Xiaomi διαθέτει στην αγορά, στο πεδίο της φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης μέσω smartphone, τα Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro, δύο συσκευές που προσφέρουν μια σειρά από καινοτόμα κινηματογραφικά χαρακτηριστικά, κάτω από τον τίτλο «Cinemagic». Η εποχή που η δημιουργία ταινιών απαιτούσε βαρύ και ακριβό εξοπλισμό, με τη νέα σειρά Xiaomi 11T, λαμβάνει τέλος και η τεχνολογία κινηματογραφικής παραγωγής γίνεται πλέον διαθέσιμη σε όλους.

Το Xiaomi 11T Pro είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας που κυκλοφορεί παγκοσμίως με την ιδιόκτητη τεχνολογία 120W Xiaomi HyperCharge, που επιτρέπει φόρτιση 100% της μπαταρίας σε μόλις 17 λεπτά, εξασφαλίζοντας στους δημιουργούς ολοήμερη, ανεμπόδιστη χρήση για να εκφράζουν όλες τις πτυχές της δημιουργικότητάς τους. Αυτό είναι εφικτό μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες, όπως παράλληλη φόρτιση με ταυτόχρονη χρήση δύο διαύλων, δομή μπαταρίας δύο κυψελών, MTW, εφαρμογή Graphene σε μπαταρία ιόντων λιθίου και τεχνολογία Mi-FC.

Η ασφάλεια της μπαταρίας διασφαλίζεται με πιστοποίηση TÜV Rheinland Safe Fast-Charge System, καθώς και μέσα από τις 34 λειτουργίες φόρτισης και ασφάλειάς της, την παρακολούθηση θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο και άλλα. Παράλληλα, ο flagship επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon™ 888 για κινητά προσφέρει την απαιτούμενη ισχύ για να προωθήσει μια πληθώρα χαρακτηριστικών AI.

Το Xiaomi 11T Pro διαθέτει επίσης μια ισχυρή τριπλή κάμερα με κύριο φακό 108MP, 2x telemacro και υπερευρυγώνιο φακό 120°. Επιπροσθέτως, παρέχει εντυπωσιακές δυνατότητες λήψης με λειτουργίες one-click AI Cinema, εγγραφή 8K και HDR10+, επιτρέποντας στους χρήστες να τραβήξουν πλάνα με την ίδια έξυπνη τεχνολογία ISO που υπάρχει στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Σημείο τεχνολογικής αιχμής είναι και η ανθεκτική, επίπεδη AMOLED οθόνη 6,67’’, FHD+ 120Hz με βαθμολογία DisplayMate A+ και εξοπλισμένη με TrueColor, Dolby Vision® και HDR10+. Η οθόνη του Xiaomi 11T Pro προβάλλει πάνω από 1 δισ. χρώματα, διαθέτει 1000 νιτς μέγιστης φωτεινότητας, προσφέρει ρυθμό δειγματοληψίας αφής έως 480Hz και προστατεύεται από το ισχυρότερο Gorilla glass που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα – το Corning Gorilla Glass Victus.

Χάρη στο Dolby Vision οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ζωντανές εικόνες με έντονα χρώματα, σωστή φωτεινότητα και πλούσια αντίθεση. Επιπλέον, διαθέτει μια σειρά λειτουργιών προστασίας από την καταπόνηση των ματιών, όπως το True Display που προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία χρώματος ανάλογα με τις συνθήκες περιβάλλοντος, καθώς και το Reading Mode 3.0.

Σε ό,τι αφορά στον ήχο το Xiaomi 11T Pro έχει Dolby Atmos, καθώς και ειδικά ηχεία με SOUND BY Harman Kardon προσφέροντας φυσικό και πλούσιο ήχο σε όλες τις κατηγορίες περιεχομένου, όπως ταινίες, μουσική, podcasts και παιχνίδια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις