Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Pockee: Εισέρχεται στο quick commerce ειδών σούπερ μάρκετ

Το Pockee μια ελληνική Startup προσφορών προϊόντων σούπερ μάρκετ μέσω ψηφιακών κουπονιών και app επεκτείνει τις υπηρεσίες της με παραγγελίες και παραδόσεις ειδών σούπερ μάρκετ. 

Μέσω της νέας υπηρεσίας το Pockee θα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων μέσω των συνεργαζόμενων λιανεμπόρων, η οποία θα είναι διαθέσιμη για απευθείας online παραγγελία μέσα από την εφαρμογή, αλλά και μια λύση quick commerce που υπόσχεται παράδοση σε 1 ώρα – αρχικά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, μέσω του PockeeMart.

Επιπλέον της ποικιλίας και των προσφορών που είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή, ο πελάτης θα απολαμβάνει αυτόματα όλα τα οφέλη του Pockee όπως επιπλέον, αποκλειστικά cashback κουπόνια, πόντους επιβραβεύσεις και συμμετοχή σε διαγωνισμούς και κληρώσεις.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Pockee, τα σημεία που διαφοροποιούν το Pockee online ordering από τον ανταγωνισμό είναι ότι πρόκειται για μια εφαρμογή αμιγώς σούπερ μάρκετ, προσαρμοσμένη σε αυτά που χρειάζεται ο πελάτης του σούπερ μάρκετ.

Μέσα από την εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να διατηρεί τα ‘αγαπημένα’ του προϊόντα, ώστε με λίγα clicks να ολοκληρώνει την παραγγελία του, ενώ το σύστημα αντιλαμβάνεται από τις προηγούμενες αγορές του ποια προϊόντα ενδεχομένως να τον ενδιαφέρουν και του τα προτείνει αυτόματα.

Όπως αναφέρει ο ιδρυτής του Pockee, Ζήσης Τσαϊρέλης: “Στόχος του Pockee είναι να διευκολύνει την online εμπειρία, δίνοντας πίσω χρόνο και χρήμα τους πελάτες του σούπερ μαρκετ. Για να το πετύχουμε δίνουμε τη δυνατότητα στις ήδη συνεργαζόμενες αλυσίδες, να δέχονται online παραγγελίες μέσα από το App μας, ενώ στη Θεσσαλονίκη δίνουμε την δυνατότητα παραλαβής σε 1 ώρα μέσω του PockeeMart”.

Σχετικά με την αγορά του online commerce, σημειώνει: “πρόκειται για μια αγορά πολύ ανταγωνιστική πλέον, καθώς έχουν εισέλθει δυναμικά τόσο οι μεγάλες αλυσίδες όσο και νέες πλατφόρμες delivery. Εμείς θέλουμε να συμβάλουμε στην ψηφιοποίηση των αγορών σούπερ μαρκετ, τόσο με την εξειδίκευσή που διαθέτουμε στην ανάλυση των δεδομένων αγοράς των πελατών και τη χρήση τους για πιο αποτελεσματικό shopping, όσο και με το ψηφιακά ‘εκπαιδευμένο’ κοινό που διαθέτει η εφαρμογή. Επιπλέον, αναπτύξαμε στη Θεσσαλονίκη μέσω μιας τοπικής συνεργασίας, το PockeeMart concept, το οποίο υπόσχεται παράδοση σε 1 ώρα, με live ενημέρωση για το που βρίσκεται η παραγγελία, μηδενικές ελλείψεις και ανταγωνιστικές τιμές/ προσφορές”

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις