Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πρόγραμμα Αυτοπεποίθησης & Αυτοάμυνας από το Women Do Business

Το πρόγραμμα προσφέρει ένα safe space για τις γυναίκες ώστε να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να ενδυναμωθούν μέσα από αυτήν την πράξη.

Στις 23 Οκτωβρίου 2021 στο Ηράκλειο Κρήτης, το Women Do Business, πραγματοποίησε τη δεύτερη συνάντηση για το πρόγραμμα Αυτοπεποίθησης και Αυτοάμυνας για 10 γυναίκες σε συνεργασία με την σχολή πολεμικών τεχνών “Human Chess” και εξειδικευμένους ψυχοθεραπευτές, έμπειρους εισηγητές και εισηγήτριες σε κύκλους γυναικών.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της 1ης συνάντησης και τις βασικές τεχνικές αυτοάμυνας που διδάχτηκαν, οι γυναίκες συμμετείχαν με ενθουσιασμό στη δεύτερη συνάντηση, κύριο χαρακτηριστικό της οποίας ήταν ο “κύκλος γυναικών”. Οι 10 συμμετέχουσες μέσα σε διάρκεια δύο ωρών αισθάνθηκαν την ασφάλεια στον κύκλο που δημιούργησαν να μοιραστούν σκέψεις, βιώματα και ανησυχίες. Μέσα σε συγκινησιακό κλίμα, τους δόθηκε η ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν το πώς μέσα από την ευαισθησία μπορείς να αντλήσεις δύναμη.

Ο τρόπος που με τόση θέρμη ανταποκρίθηκαν οι συμμετέχουσες στα 2 πρώτα workshops του προγράμματος προσδίδει στο όραμα του Women Do Business αισιοδοξία για μελλοντικές δράσεις ενδυνάμωσης, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν σημαντική πηγή έμπνευσης και δημιουργίας εποικοδομητικών συζητήσεων για τα θέματα της ισότητας που μας αφορούν όλους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις