Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εργαστήρια INNOVATHENS στο ψηφιακό μάρκετινγκ και management

Το πρόγραμμα εκπαιδεύει τα άτομα σε σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία για να προσαρμοστούν στην ελληνική αγορά και τις τάσεις της.

‍Το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, προσκαλεί τα άτομα να ανακαλύψουν τα πάντα για τον τομέα που τους ενδιαφέρει, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς και του σύγχρονου επαγγελματία. Και αυτόν τον μήνα, μία σειρά από νέα αλλά και αγαπημένα προγράμματα προσκαλούν τους επαγγελματίες του σήμερα και του αύριο να ανακαλύψουν όλα όσα χρειάζονται για να διαπρέψουν στον τομέα τους.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη που δραστηριοποιούνται ήδη στον χώρο, σε νέους επιχειρηματίες που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα καθώς και σε φοιτητές ή σε όλους όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε τομείς όπως το πάντα επίκαιρο ψηφιακό μάρκετινγκ, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η αντιμετώπιση κρίσεων αλλά και η ανάπτυξη soft skills όπως είναι η προσωπική αυτοβελτίωση.

Την εισήγηση κάνει ο έμπειρος καθηγητής Γεράσιμος Τζαμαρέλος, κάτοχος διδακτορικού στο marketing management, με περισσότερες από 9.500 ώρες διαλέξεων στο βιογραφικό του καθώς και αξιόλογοι συνεργάτες του INNOVATHENS. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται δια ζώσης -για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων- στο Αεριοφυλάκιο 2, ενώ δίνεται και η δυνατότητα για συμμετοχή μέσω ZOOM (εργαστήρια) ή live streaming (δωρεάν σεμινάρια).

Αναλυτικότερα για το πρόγραμμα:

Workshops

Το 3ήμερο εργαστήριο Digital Marketing επιστρέφει και αυτόν τον μήνα για να παρουσιάσει μέσα σε 12 ώρες πώς χτίζεται μια ενοποιημένη στρατηγική ψηφιακής επικοινωνίας μέσα από τις ιστοσελίδες, τα κυριότερα social media, τα Google Ad words και Analytics κ.ο.κ. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται ιστοσελίδες, θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές του SEO και το engagement ενώ στο τέλος του εργαστηρίου θα είναι σε θέση να προβλέπουν τα ρίσκα στο digital marketing και να διακρίνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά τους.

Για όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν τη γνώση τους και να εξειδικευτούν στο ψηφιακό μάρκετινγκ, το INNOVATHENS παρουσιάζει για πρώτη φορά το 5ήμερο εργαστήριο Digital Marketing 5 Day Project, έναν εντατικό κύκλο μαθημάτων μίας εβδομάδας και συνολικής διάρκειας 20 ωρών. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να σχεδιάζουν επιτυχημένα websites και να υλοποιούν ενέργειες mobile marketing+PL System, θα γνωρίσουν τις τεχνικές SEO (ειδικότερα, το πεδίο των expired fields), θα ανακαλύψουν εναλλακτικές επιλογές διαφήμισης και τα σημαντικότερα tips των δημοφιλέστερων social media. Ακόμη, το εργαστήριο θα εξετάσει το podcast σε επίπεδο expand on+expand off για landing pages και τη σημασία των one-page-sites με apps.

Ακόμη, και τον Νοέμβριο, το INNOVATHENS θα πραγματοποιήσει μία σειρά από εργαστήρια σε συνεργασία με την εταιρεία 365 Evolution Lab και εισηγήτρια την Ειρήνη Κάσδαγλη, professional certified NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός), life coach και ιδρύτρια της εταιρίας. Μέσα από το workshop Train your Brain, θα ανακαλύψουν πώς με καθημερινές πρακτικές μπορούν να «εκπαιδεύσουν» τον εγκέφαλό τους στο να αποκτήσει καλές νοητικές συνήθειες που θα τους βοηθήσουν να κατακτήσουν την αριστεία σε κάθε τομέα της ζωής, ενώ στο εργαστήριο “Όλα είναι στο μυαλό” θα γνωρίσουν τις περιοριστικές πεποιθήσεις, πώς δημιουργούνται και πώς μπορούν να απαλλαγούν απ’ αυτές με στόχο να κατακτήσουν όσα επιθυμούν. Και βέβαια, “Η εξίσωση της πρώτης εντύπωσης” έρχεται για να τους φέρει σε επαφή με την έννοια της πολυπόθητης ενσυνειδητότητας (mindfulness) και τα πολλαπλά οφέλη της στην καθημερινή ζωή, τόσο σε προσωπικό όσο σε και επαγγελματικό επίπεδο.

Free Seminars

Οι ταχύτατες τεχνολογικές εξελίξεις και η πανδημία του covid-19 έχουν φέρει στο προσκήνιο την ανάγκη για Ψηφιακό Μετασχηματισμό, μία έννοια που θα εξεταστεί σε βάθος μέσα από ένα συναρπαστικό δωρεάν σεμινάριο. Η προσαρμογή μίας επιχείρησης στο ψηφιακό περιβάλλον, η βέλτιστη αξιοποίηση των ψηφιακών καναλιών και η απαραίτητη εκπαίδευση του προσωπικού ώστε να ανταποκρίνεται στις επιταγές της νέας εποχής είναι οι θεματικές που θα συζητηθούν.

Ένα ακόμη επίκαιρο σεμινάριο με τίτλο Crisis Management in Covid-19 έρχεται για να διδάξει πώς επιτυγχάνεται η αποτελεσματική αντιμετώπιση κρίσεων στον επαγγελματικό χώρο εν μέσω πανδημίας. Το πρόγραμμά έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των τμημάτων Επικοινωνίας, Marketing, Εξυπηρέτησης Πελατών και Crisis Μanagement.

Τέλος, το σεμινάριο Personal Development θα καταδείξει πώς η προσωπική ανάπτυξη συνδέεται με την αυτοπραγμάτωση και την ιδανική ηγεσία (leadership), ενώ στο Πάτα pause! (σε συνεργασία με την 365 Evolution Lab), θα γίνει μία πρώτη επαφή με την έννοια του mindfulness και πώς μέσα από αυτή την δεξιότητα μπορούν να ζουν με πιο ποιοτικό τρόπο.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια, τις ημερομηνίες και τα κόστη στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS, όπου μπορεί να εξασφαλιστεί η θέση και η ειδικότητα στον τομέα ενδιαφέροντος του καθενός!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις