ΕΥ και Microsoft αξιοποιούν 15 δισ. δολάρια σε τεχνολογίες cloud

Η συνεργασία έχει στόχο την ανάπτυξη διαχειριζόμενων υπηρεσιών (managed services), που θα υποστηρίξουν τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η EY και η Microsoft ανακοίνωσαν την επέκταση της στρατηγικής τους συνεργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο – συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής αγοράς – για να ευθυγραμμίσουν περαιτέρω την επιχειρηματική εξειδίκευση της EY με τις τεχνολογίες cloud της Microsoft, και να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμη αξία για τους πελάτες τους, αξιοποιώντας μία αναπτυξιακή ευκαιρία ύψους 15 δισ. δολάρια κατά τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η ενισχυμένη συνεργασία θα επικεντρωθεί στη δημιουργία νέων λύσεων και πλατφορμών, που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις ποικίλες επιχειρηματικές και κοινωνικές προκλήσεις, μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Επιπλέον, η συνεργασία επικεντρώνεται στο να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις να επανασχεδιάσουν τις λειτουργίες back office, καθώς και να τροφοδοτήσει την καινοτομία σε κρίσιμους κλάδους, των οποίων η λειτουργία ρυθμίζεται από την Πολιτεία, όπως οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, η ενέργεια, η υγεία, η δημόσια διοίκηση και η μεταποίηση.

Η συνεργασία έχει στόχο την ανάπτυξη διαχειριζόμενων υπηρεσιών (managed services), που θα υποστηρίξουν τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, θα συμβάλουν στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας και θα αναπτύξουν έναν αξιόπιστο, μοναδικό στο είδος του, ιστό επιχειρησιακών δεδομένων (data fabric).

Η Microsoft θα συνεργαστεί με ομάδες της EY για να εκπαιδεύσει περισσότερους από 150.000 επαγγελματίες της EY σχετικά με τις τεχνολογίες της Microsoft, και να μεταφέρει εξειδικευμένη τεχνογνωσία, με στόχο την ταχύτερη ανάπτυξη κρίσιμων λύσεων και δυνατοτήτων τα επόμενα πέντε χρόνια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις