Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Metavallon: Συμμετείχε ως συνδιοργανωτής σε Investment Forum στο Λονδίνο

Η Μetavallon ξεκίνησε την συμμετοχή της στο ευρωπαικό πρόγραμμα επιτάχυνσης FIWARE Αccelerate – FI Business. Στο πλαίσιο αυτο η ελληνική εταιρεία επιτάχυνσης startup επιχειρήσεων συνεργάζεται με το EBAN (Eυρωπαικό Δίκτυο Ανεξάρτητων Επενδυτών) αλλά και άλλους κορυφαίους οργανισμούς για τη δημιουργία μιας σειράς από Investment Forums (συναντήσεις εταιρειών με επενδυτές).

Το πρώτο Investment Forum στο οποίο συμμετείχε η Metavallon ως συνδιοργανωτής έλαβε χώρα στις 18 Μαρτίου στο Λονδίνο. Ως εταίρος στο πρόγραμμα FIWARE Accelerate – FI Business η Metavallon επέλεξε με αυστηρά κριτήρια 11 νέες εταιρείες ταχείας ανάπτυξης από ισάριθμα προγράμματα επιτάχυνσης στην Ευρώπη και ταξίδεψε μαζί τους στη βρετανική πρωτεύουσα. Εκεί οι νέοι επιχειρηματίες παρακολούθησαν την ετήσια συνάντηση των Βρετανών ανεξάρτητων επενδυτών. Στη συνέχεια παρουσίασαν σε αυτούς τις εταιρείες τους , άκουσαν τη γνώμη τους και έλαβαν χρήσιμες συμβουλές  για το πώς να αντλήσουν επενδύσεις και να κάνουν τις εταιρείες τους ανταγωνιστικές.

Το επόμενο Investment Forum που θα συνδιοργανώσει η Metavallon με το ΕΒΑΝ και τους λοιπούς εταίρους στο FIWARE Accelerate – FI Business θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαίου στο Βερολίνο. Μάλιστα αυτή τη φορά θα επιλεχθούν να συμμετέχουν πολυάριθμες startups και η εκδήλωση θα έχει 3ήμερη διάρκεια. Περισσότερα για αυτό για ανακοινωθούν σύντομα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις