Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Mag #23: Κυκλοφορεί σήμερα μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο

Το τεύχος είναι ιδιαίτερα αφιερωμένο στις 100 Hot Startups του εγχώριου οικοσυστήματος.

Το Startupper Mag κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή με τον Ελεύθερο Τύπο με πλούσια θεματογραφία σχετικά με τη νέα επιχειρηματικότητα, τις Startups, την καινοτομία και την τεχνολογία. Το νέο τεύχος περιέχει τρία μεγάλα αφιερώματα και πολλά θέματα για σημαντικούς τομείς της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας πάντα υπό το πρίσμα της τεχνολογίας και των Startups. 

Στο κεντρικό αφιέρωμα του Startupper Mag αποκαλύπτονται οι 100 Hot Startups του ελληνικού οικοσυστήματος που μεταμορφώνουν ριζικά τους σημαντικότερους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας, την επιστήμη, την εκπαίδευση και την κοινωνία.   

To δεύτερο μεγάλο αφιέρωμα εστιάζει στον ψηφιακό μετασχηματισμό και πως αλλάζει  την οικονομία, τις επιχειρήσεις και την καθημερινή ζωή των Ελλήνων, ξεδιπλώνοντας τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας. 

Τη μεγάλη «επανάσταση» της βιοτεχνολογίας αποκρυπτογραφεί και αναλύει το μεγάλο αφιέρωμα του Biotech. Ο τομέας που εξελίσσεται διεθνώς με εκπληκτικούς ρυθμούς, κάνοντας πραγματικότητα τα νέα εμβόλια κατά του κορωνοϊού αλλά και πρωτοποριακές θεραπείες για σπάνιες παθήσεις και μέχρι πρόσφατα ανίατες ασθένειες.

Στο εξώφυλλο του Startupper Mag φιλοξενείται o ιδρυτής και CEO της Brite Solar, Δρ. Νικόλαος Κανόπουλος, μιας καινοτόμου ελληνικής startup η οποία αναπτύσσει διεθνώς  πρωτοποριακές λύσεις για την παγκόσμια διατροφική κρίση!

Στις σελίδες του περιοδικού υπάρχουν ακόμα θέματα για την ελληνική startup που στέλνει φωτόνια στο διάστημα, την κορυφαία online ασφαλιστική λύση στην Ελλάδα , την εταιρεία που δημιούργησε μία μοναδική εφαρμογή που αλλάζει τα δεδομένα στο fintech και τέλος, την πλατφόρμα που μεταφέρει τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής αγροτικής παραγωγής σε όλο τον κόσμο.

Μη χάσετε το Startupper Mag  23 που κυκλοφορεί την Κυριακή 7/11 με τον Ελεύθερο Τύπο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις