Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ViOS: Ο παράδεισος των ψηφιακών νομάδων

Τα γραφεία της εταιρείας όντας απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των νέων εργαζομένων και τις σύγχρονες συνθήκες ζωής, μετασχηματίζουν τον εργασιακό χώρο.

Η εταιρεία ViOS παρέχει – σε ψηφιακούς νομάδες και μη – ειδικά διαμορφωμένα co-working spaces στην Αθήνα. Χάρη στις υπηρεσίες της, οι πολύχωροι που προσομοιάζουν σε εταιρικά γραφεία έχουν φτάσει στο 90% της πληρότητας τους μέσα σε τρεις μήνες ήδη από τα εγκαίνια τους.  

Σε αντίθεση με άλλα shared offices που έκλεισαν ή δεν επανήλθαν ποτέ από την πανδημία χάνοντας την θέση τους ως παραδοσιακοί παίκτες, η ViOS προσέλκυσε πολλούς ψηφιακούς νομάδες, το 50% των οποίων είναι ξένοι από Βρετανία, Ισπανία και αλλού, που δηλώνουν ότι εργάζονται και επιλέγουν την χώρα μας.  

Οι διευκολύνσεις που παρέχει η εταιρεία σε όσους προτιμούν τα φιλικά προς τον άνθρωπο γραφεία, περιλαμβάνουν ανάμεσα σε όλα και το πιο γρήγορο ίντερνετ (Terrabyte), άνετα συγκρίσιμο με κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών, και χώρους ευεξίας που εστιάζουν στο well-being, επενδύοντας στην νοοτροπία του υγιούς τρόπου και τόπου εργασίας. 

Στις παροχές της συνυπολογίζονται ακόμη χώροι γυμναστηρίου, συγκέντρωσης, υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης, full tech υποδομές, παιχνίδια και άλλα πολλά που δίνουν μια αίσθηση οικειότητας σε όσους απασχολούνται στα βιοκλιματικά τους γραφεία.  

Τα ViOS γραφεία μοιάζουν περισσότερο με το εργασιακό περιβάλλον του μέλλοντος ενώ οι ψηφιακοί νομάδες τα προτιμούν επίσης γιατί αυτά που δεν έχει κανείς χρόνο να κάνει αλλού, βρίσκει τον χώρο και το πλαίσιο να ασχοληθεί με το σώμα, το mentality μέχρι και την φροντίδα του εαυτού σε επίπεδο καθαριότητας εκεί, “σαν να ήταν σπίτι του”.  

Roof garden και αυλές όπου τα άτομα μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους ή απλά να απολαύσουν τη θέα, personal training και δυνατότητα γιόγκα σε δωμάτια διαλογισμού για ένα mini break, σε συνδυασμό με το ότι είναι covid free τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, προσφέρουν ένα ευέλικτο και πρακτικό comfort zone (με την καλή έννοια), όπου το ανθρώπινο δυναμικό μπορεί και να δουλεύει και να ανανεώνει τις δυνάμεις του.  

Το ViOS επεκτείνεται…  

Μετά από αυτήν την μεγάλη επιτυχία του ViOS που εδράζεται στη Φειδίου, η εταιρεία σχεδιάζει την δημιουργία δύο νέων χώρων μέσα στην επόμενη διετία (2022-2023). Σύμφωνα με πληροφορίες του Startupper, το πρώτο θα ανοίξει το 2022 στο Ψυχικό με τις ίδιες προδιαγραφές και τα ίδια μοναδικά χαρακτηριστικά που άλλαξαν τα δεδομένα στην ελληνική αγορά εντός λίγων μόνο μηνών.  

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις