Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

LG και NVIDIA αναβαθμίζουν το gaming στην τηλεόραση

Η εφαρμογή GeForce NOW παρέχει πρόσβαση σε πάνω από 35 γνωστά δωρεάν παιχνίδια με την πιο ρεαλιστική εικόνα.

Η LG Electronics (LG) συνεργάζεται με τη NVIDIA, ως ο πρώτος κατασκευαστής τηλεοράσεων, που ανέπτυξε την εφαρμογή GeForce NOW της κορυφαίας cloud game-streaming υπηρεσίας, για τηλεοράσεις LG που διαθέτουν webOS. Το αποτέλεσμα είναι μια ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης και την επιλογή για μεγάλες ίντσες.

Με διαθεσιμότητα προς το παρόν σε NVIDIA SHIELD, Windows PC, macOS, Chrome OS, Android και πρόγραμμα περιήγησης Safari για iPhone και iPad, το GeForce NOW επιτρέπει στους παίκτες να ξεκινήσουν να παίζουν στις LG τηλεοράσεις τους και να συνεχίσουν σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή διαθέτουν.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε έκδοση beta από αυτήν την εβδομάδα στο LG Content Store σε επιλεγμένα μοντέλα LG 4K OLED, QNED Mini LED και NanoCell TV του 2021 σε 80 αγορές. Η εφαρμογή θα επιτρέπει στους κατόχους LG τηλεοράσεων με συμβατές τηλεοράσεις να απολαμβάνουν άμεσα πάνω από 35 δωρεάν παιχνίδια μόνο μέσω συμβατού χειριστηρίου, χωρίς να απαιτείται πρόσθετος εξοπλισμός.

Στα παιχνίδια περιλαμβάνεται το Rocket League και το Destiny 2 καθώς και επιπλέον τίτλοι παιχνιδιών, όπως το Guardians of the Galaxy της Marvel και το Crysis Remastered Trilogy, όλα με δυνατότητα αναπαραγωγής σε ανάλυση έως και 1080p και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Τα μέλη του GeForce NOW Priority έχουν πρόσβαση σε μια πλατφόρμα για τεχνολογία ανίχνευσης ακτινών και τεχνητής νοημοσύνης, μέσω ροής από διακομιστές που τροφοδοτούνται με NVIDIA RTX σε κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο για γρήγορη ανταπόκριση στο gameplay και υψηλής ποιότητας γραφικά.

Ο συνδυασμός του GeForce NOW και των LG OLED TVs ενισχύει την εμπειρία του gaming. Τα αυτοφωτιζόμενα pixel της LG OLED καθιστούν τo περιβάλλον και τους χαρακτήρες του παιχνιδιού πιο ρεαλιστικούς από ποτέ μέσα από ζωντανά χρώματα και αντιθέσεις, με γρήγορο χρόνο απόκρισης και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου για πιο ‘ομαλή’ εικόνα, καλύτερο έλεγχο. 

«Οι πελάτες της LG περιμένουν το καλύτερο όταν πρόκειται για gaming σε μεγάλη οθόνη», δήλωσε ο Lee Sang-woo, ανώτερος αντιπρόεδρος εταιρικής επιχειρηματικής στρατηγικής στην LG Electronics Home Entertainment Company. «Η συνεργασία με τη NVIDIA για να φέρουμε το GeForce NOW στους κατόχους τηλεοράσεων LG αποτελεί ένδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού σε τηλεοράσεις LG με webOS», συμπλήρωσε. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις