Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Lidl Ελλάς: Μήνυμα για την κλιματική αλλαγή εν μέσω γιορτών

Ο πρωταγωνιστής της φετινής χριστουγεννιάτικης διαφημιστικής καμπάνιας της Lidl Ελλάς στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για την κλιματική αλλαγή.

Οι γιορτές για τους περισσότερους σημαίνουν ένα μεγάλο, στολισμένο δέντρο. Για να συνεχίσουν, όμως, να συμβολίζουν όλα όσα αγαπάμε, αξίζει να θυμηθούμε όχι μόνο τα χαρμόσυνα, αλλά και τον πλανήτη, που συνεχώς αλλάζει. Με την κλιματική αλλαγή να έχει γίνει αισθητή και στη χώρα μας, τώρα είναι η ώρα για γενναίες δράσεις

Γι’ αυτό και η Lidl Ελλάς πήρε την απόφαση να στηρίξει τη μελέτη αναδάσωσης στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας υπό την αιγίδα και εποπτεία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Το φετινό μήνυμα της χριστουγεννιάτικης ταινίας της Lidl Ελλάς αποκαλύπτεται σταδιακά, σε μια ανατρεπτική ιστορία με τίτλο «Το Δέντρο». Στην ταινία ένα μικρό αγόρι περιμένει με ανυπομονησία τον πατέρα του να του φέρει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τον πρωταγωνιστή του εορταστικού στολισμού του σπιτιού.

Όμως, το δέντρο, που τελικά φτάνει στο σπίτι, θα προβληματίσει το αγόρι και θα το οδηγήσει μαζί με τους γονείς του σ’ ένα ξεχωριστό ταξίδι αποκάλυψης στο βουνό. Εκεί θα μάθει για την αξία της δενδροφύτευσης και θα συνειδητοποιήσει πως ένα δέντρο έχει τη δύναμη να προσφέρει σε όλα τα παιδιά του κόσμου ένα καλύτερο αύριο.

Η φετινή εορταστική επικοινωνία της Lidl Ελλάς δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη The Newtons Laboratory, υπό την επιμέλεια της Stefi Productions και σε σκηνοθεσία του Γιώργου Ζαφείρη.

Δείτε την ταινία εδώ

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις