Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Epic Games εξαγόρασε την Harmonix για το Fortnite

Πρόκειται στην ουσία για ένα ακόμη παιχνίδι metaverse από την εταιρεία που θέλει να διαμορφώσει μια νέα μουσική εμπειρία για τους παίκτες-θεατές.

Η Epic Games εξαγόρασε την Harmonix που είναι πίσω από το Guitar Hero, το Rock Band, το Dance Central και το Fuser. Ωστόσο, δεν έχουν αποκαλυφθεί προς το παρόν περισσότερα σχετικά με λεπτομέρειες της συμφωνίας.  

Δεδομένου όμως ότι το Fortnite είναι ήδη γνωστό για τις εικονικές συναυλίες του, το όραμα της Epic για την Harmonix δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει το metaverse, αφού στο άμεσο μέλλον οι δύο τους σχεδιάζουν να δημιουργήσουν μουσικά ταξίδια και gameplay για το Fortnite. 

Τα τελευταία δύο χρόνια μάλιστα κορυφαίοι καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής, όπως η Ariana Grande και ο Travis Scott, έχουν γίνει μουσικά emote για το παιχνίδι, όταν στον τελευταίο πάνω από 12,3 εκατ. θεατές παρακολούθησαν ταυτόχρονα την ψηφιακή μουσική παράσταση του Scott. 

Η Harmonix θα συνεχίσει πάντως να υποστηρίζει την υπάρχουσα σειρά παιχνιδιών της, το οποίο σημαίνει ότι οι παίκτες του Rock Band μπορούν να συνεχίσουν να προσβλέπουν σε νέα DLC και οι παίκτες του Fuser να αναμένουν ότι το στούντιο θα συνεχίσει να διοργανώνει virtual εκδηλώσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις