Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Car4Love: To insurancemarket.gr επισκευάζει τα αυτοκίνητα ευάλωτων πολιτών

Δωρεάν επιδιορθώσεις αυτοκινήτων παρέχει η εταιρεία μέσω της νέας δράσης της σε όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά προβλήματα.

Μέσα από την ενέργεια Car4Love, το insurancemarket.gr θέλει να βοηθήσει ανθρώπους ή οικογένειες που έχουν ανάγκη, να ξαναδώσουν ζωή στο αυτοκίνητό τους. 

Όταν βρίσκεται κάποιος σε μια δυσμενή οικονομική κατάσταση που τα καθημερινά έξοδα τρέχουν, είναι πολύ πιθανό να αφήσει τη συντήρηση του αυτοκινήτου του σε δεύτερη μοίρα ρισκάροντας την ασφάλειά του.  

Γι’ αυτό, το insurancemarket.gr, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, δημιούργησε τη δράση Car4Love, μια κίνηση που έχει σκοπό να ελαφρύνει ανθρώπους που έχουν παραλείψει τη συντήρηση του αυτοκινήτου τους λόγω οικονομικών δυσκολιών. 

Το Car4Love απευθύνεται σε άτομα με σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι ή άλλα άτομα από το στενό συγγενικό τους περιβάλλον και δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με σοβαρές οικονομικές δυσκολίες να λάβουν έως 2.000 ευρώ σε επισκευές για το αυτοκίνητό τους.  

 Οι επισκευές αυτές, που θα γίνονται σε συνεργαζόμενα συνεργεία κατόπιν συνεννόησης, μπορεί να σχετίζονται με:  

  • χαλασμένα φρένα,  
  • φθαρμένα ελαστικά,  
  • σπασμένα φανάρια & καθρέφτες,  
  • πρόβλημα στις ζώνες ασφαλείας  
  • οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ένα αυτοκίνητό προκειμένου να καταστεί ασφαλές για κυκλοφορία. 

Για να λάβουν συμμετοχή στην εν λόγω ενέργεια, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα ενδιαφέροντος όπου και θα αναφέρουν τους λόγους που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη (π.χ. ανεργία, θέματα υγείας, ανύπαντρος γονέας κτλ).  

Στην ιστοσελίδα του Car4Love υπάρχουν όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις συμμετοχής. 

Περισσότερες Πληροφορίες: www.insurancemarket.gr/car4love

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις