Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

LinkedIn Seminar από τη Socialab

Κύριος στόχος του LinkedIn Seminar είναι να καλύψει τις ανάγκες όσων επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τo LinkedIn για να αναδείξουν το επαγγελματικό τους προφίλ. Aπευθύνεται σε επαγγελματίες και νέους, οι οποίοι ενδιαφέρονται να μάθουν να διαχειρίζονται τις προκλήσεις που προσφέρει το network αυτό και αναζητούν νέους τρόπους για να χτίσουν την επαγγελματική τους ταυτότητα και φήμη.

Σε μία εποχή που το digital πρωτοστατεί, είναι απαραίτητο τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι νέοι να έχουν έντονη παρουσία και ενεργό ρόλο στα social networks, μιας και ένας από τους βασικούς πλέον τρόπους προσέγγισης στελεχών είναι το LinkedIn. Ένα σωστά δομημένο LinkedIn προφίλ αποτελεί το ηλεκτρονικό βιογραφικό, το οποίο συμβουλεύεται η πλειοψηφία των στελεχών προκειμένου να αποκτήσει μία πρώτη εικόνα για τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο.

Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό αυτού του προγράμματος είναι η εκπαιδευτική μέθοδος που ακολουθείται. Οι συμμετέχοντες εισηγητές είναι έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, με βαθιά γνώση στο αντικείμενο και έντονη δραστηριοποίηση στο χώρο. Ενώ, τα επαγγελματικά προφίλ τους είναι στα top 1% most viewed profiles του 2013 και του 2014. Η εκπαίδευση γίνεται μέσα από αναλυτικές παρουσιάσεις, εύστοχα παραδείγματα και ενεργή συμμετοχή των εκπαιδευόμενων, ενώ αναλύεται η χρήση του LinkedIn τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε εταιρικό.

Το σεμινάριο αποτελείται από τρεις αλληλένδετες ενότητες οι οποίες καλύπτουν βασικές αρχές, εργαλεία και μεθόδους συνολικής διάρκειας 8 ωρών:

  • Social Media Basics: Εισαγωγή στα Social Media (Διάρκειας 2 ωρών)
  • LinkedIn elementary: Χρήση του LinkedIn ως χρήστης (Διάρκειας 3 ωρών)
  • LinkedIn Advanced: Χρήση του LinkedIn ως εταιρεία (Διάρκειας 3 ωρών)

LinkedIn Seminar
Περισσότερες πληροφορίες:
http://digitalexperts.gr/linkedin/
Διάρκεια: 8 ώρες
Ημερομηνία διεξαγωγής: Τρίτη 21 Απριλίου 2015, 10:00 – 18:00.
Τόπος διεξαγωγής: ALBA Graduate Business School, Ξενίας 6-8, Αθήνα, 11528
Προθεσμία αιτήσεων: Παρασκευή 17 Απριλίου
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από τη Socialab.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος:
Βέρα Οικονόμου
Course Administrator
Τηλ: 211 800 6402
E-mail: [email protected]

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις