Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Zamna βάζει τέλος στον ταξιδιωτικό έλεγχο του Covid pass με QR

Η εταιρεία παρέχει την πιο convenient λύση στους επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν γρήγορα και με ασφάλεια ενώ οι αεροπορικές εταιρείες δεν χρειάζεται να σπαταλούν χρόνο σε πολύωρους ελέγχους.

Η τεχνολογική εταιρεία Zamna, με έδρα το Λονδίνο και funds από VC, φέρνει την πλήρη επανάσταση στα ταξίδια. Σε συνεργασία με τρεις μεγάλους παρόχους Covid test – Unilabs Spain, Safecheck- θα επιτρέπει στους επιβάτες να ταξιδεύουν στο εξωτερικό μόνο με το διαβατήριο.

Οι πτήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν γίνει πιο περίπλοκες από ποτέ με τις εξετάσεις Covid που πρέπει να επιδεικνύουν πριν αναχωρήσουν ή καθώς επιστρέφουν, αλλά και το πιστοποιητικό εμβολιασμού που συναποτελούν τα απαραίτητα έγγραφα για τους ταξιδιώτες, μέσα σε ένα σκηνικό συνεχώς μεταβαλλόμενων περιορισμών και κανόνων και φυσικά της ταχείας εξάπλωσης της νέας μετάλλαξης Όμικρον.

Το αποτέλεσμα είναι μεγάλες ουρές και χειροκίνητοι έλεγχοι πριν από την επιβίβαση, περισσότερα πρόστιμα στις αεροπορικές εταιρείες και τους επισκέπτες, αυξημένες απάτες συμπεριλαμβανομένης της παραποίησης των αποτελεσμάτων των εξετάσεων ή πλαστών εγγράφων ώστε να μπορούν να ταξιδέψουν μερικοί, και η εξάπλωση του Covid-19 παντού.

Δεδομένων των συνθηκών, η Zamna προσφέρει μια κατοχυρωμένη λύση χάρη στην τεχνολογική της ευρεσιτεχνία, και ενσωματώνει το υγειονομικό πάσο των ταξιδιωτών στο διαβατήριό τους, χωρίς να χρειάζεται να εκτυπώνουν έγγραφα ή να κατεβάζουν εφαρμογές στο κινητό για να δείξουν την κατάσταση ανοσοποίησης τους. Με την Zamna, δεν υπάρχει ανάγκη για smartphones, εφαρμογές, κωδικούς QR ή γραπτές βεβαιώσεις για Covid free pass.

Η εταιρεία αξιοποιεί την εταιρεία για την ενσωμάτωση της σήμανσης των απαραίτητων ταξιδιωτικών εμβολιασμών, καθιστώντας τα παγκόσμια ταξίδια λιγότερο περίπλοκα και πέρα από την προοπτική του Covid. Συγκεκριμένα, όσοι ταξιδεύουν με τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες της Zamna και θα κάνουν χρήση των επιλεγμένων διαγνωστικών υπηρεσιών της εταιρείας, αποφεύγοντας τα PDF ως αποδεικτικό ανοσίας κατά τον έλεγχο.

Έτσι, η διαδικασία check-in γίνεται ταχύτερη για τους επιβάτες ενώ και οι αεροπορικές εταιρείες θα είναι πιο σίγουρες ότι οι επιβάτες τους είναι ασφαλείς για να επιβιβαστούν στις πτήσεις τους, μειώνοντας το χρόνο σε χρονοβόρους χειροκίνητους ελέγχους στο αεροδρόμιο αλλά και το περιθώριο λάθους ή αμέλειας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις