Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ένα Knowledge Hub για e-commerce, logistics και όχι μόνο από την EEL

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παροχών και υπηρεσιών προς τα μέλη της προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου διαδικτυακού χώρου ενημέρωσης και παροχής πληροφόρησης.

Η πλατφόρμα “Knowledge Hub” φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της EEL και εμπεριέχει άρθρα, παρουσιάσεις, νομολογία και καλές πρακτικές για θέματα του σύγχρονου επιχειρηματικού σχεδιασμού. Σκοπός αυτού του hub είναι ο εφοδιασμός των μελών της EEL με χρήσιμα εργαλεία γνώσης αλλά και η άμεση ενημέρωση σε θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου των logistics.

Στη νέα της δράση, η Ελληνική Εταιρεία Logistics, προσκαλεί τα μέλη της να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα και να ενημερωθούν για όλα τα θέματα που τα ενδιαφέρουν. Οι επισκέπτες θα βρουν πληροφορίες που εστιάζουν σε θέματα όπως οι μεταφορές, η αποθήκευση, τα πληροφοριακά συστήματα, η πράσινη εφοδιαστική αλυσίδα, το e-commerce, το real estate των logistics και πολλά άλλα.

Η πρόσβαση στο “Knowledge Hub” παρέχεται ως ένα επιπλέον προνόμιο στα εγγεγραμμένα και ταμειακώς ενήμερα μέλη της EEL τα οποία θα παραλάβουν ειδικούς προσωπικούς κωδικούς.

«Μέσα από το Knowledge Hub θέλουμε να βοηθήσουμε τα μέλη μας να έχουν πρόσβαση σε μια πλατφόρμα πληροφόρησης που θα καλύπτει όλους τους τομείς ενδιαφέροντος γύρω από τα logistics. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στα μέλη μας και φροντίζουμε για την ανάπτυξη των υπηρεσιών μας προς αυτά», δήλωσε σχετικά ο Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις