Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η διπλή οθόνη της LG πάει την multimedia εμπειρία σε άλλο επίπεδο

Στην αιχμή της πρωτοπορίας, το τμήμα Business Solutions της LG, δημιούργησε μια digital signage πρόταση, τις Dual-View Curved Tiling OLED. Συνδυάζοντας την τεχνολογία OLED, τον σχεδιασμό και την καινοτομία, η λύση της LG αποτελείται από μια ειδική βάση που επιτρέπει τη σύνδεση έως και 4 οθονών για μια διαφορετική εμπειρία θέασης για τον καταναλωτή και προβολή περιεχομένου.

To Dual-View Curved Tiling OLED ενσωματώνει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της LG όπως την τεχνολογία OLED με τα αυτοφωτιζόμενα pixel, για ρεαλιστική απόδοση όλων των χρωμάτων αλλά και τη σωστή απόδοση του απόλυτου μαύρου. Με την τεχνογνωσία της LG στις λύσεις digital signage, η Dual-View Curved Tiling OLED προσφέρει υψηλή ποιότητα εικόνας, σε όλο το εύρος της οθόνης, ακόμα και υπό γωνία.

Παράλληλα, χάρη στον ταχύτερο χρόνο απόκρισης που χαρακτηρίζει τις επαγγελματικές λύσεις OLED της LG, η Dual-View Curved Tiling OLED παρέχει έως και 5.000 φορές καλύτερη απόδοση σε κινούμενη εικόνα, για καθαρές σκηνές, ενώ η διπλή όψη του συστήματος προσφέρει ταυτόχρονα και εξοικονόμηση χώρου, αλλά και τη δυνατότητα μιας multimedia εμπειρίας διπλής όψης.

Τέλος, το σύστημα προβολής Dual-View Curved Tiling OLED είναι λεπτό, εξαιρετικά ελαφρύ και περιλαμβάνει τεχνολογία SoC υψηλής απόδοσης και εσωτερική μνήμη μεγάλης χωρητικότητας (128GB), που εξασφαλίζουν συγχρονισμένη αναπαραγωγή ψηφιακού υλικού υψηλής ανάλυσης, χωρίς την ανάγκη για επιπλέον συσκευές πολυμέσων για τη διαχείρισή του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις