Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Zoom: Αποκτά broadcast εργαλεία για virtual καλλιτεχνικά events

Η πλατφόρμα στρέφεται αυτήν την φορά στο κομμάτι της παραγωγής για θέατρα, ραδιοτηλεοπτικά στούντιο και όχι μόνο.

Η πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης Zoom απέκτησε τα εργαλεία της Startup Liminal, μιας πλατφόρμας παραγωγής εκδηλώσεων. Η νεοφυής επιχείρηση αναπτύχθηκε σε μεγάλο βαθμό με βάση την εργαλειοθήκη ανάπτυξης λογισμικού (SDK) της Zoom. Ήδη, ο Andy Carluccio και ο Jonathan Kokotajlo, δύο από τους συνιδρυτές της Liminal, ανακοίνωσαν χθες ότι θα μετακινηθούν στη Zoom.

Οι λύσεις που παρέχει η Liminal, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών ZoomOSC και ZoomISO, θα συμβάλλουν στη γεφύρωση του Zoom με παραδοσιακές και αναδυόμενες εφαρμογές αλλά και με το υλικό ελέγχου των εκδηλώσεων.

Στόχος είναι να βοηθήσουν οργανισμούς στον τομέα της παραγωγής, όπως θέατρα, στούντιο ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και άλλα, να αντιμετωπίσουν τις σύνθετες τεχνικές ανάγκες, να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν μεταδίδοντας περιεχόμενο στον ψηφιακό χώρο, σύμφωνα με την Janine Pelosi, επικεφαλής μάρκετινγκ της Zoom.

Με τα πρόσθετα περιουσιακά στοιχεία από τη Liminal, το Zoom δήλωσε ότι μπορεί να καλύψει τα πάντα, από τη δημιουργική παραγωγή και την επεξεργασία μέχρι την πλήρη μετάδοση προσαρμοσμένων on demand ζωντανών εκδηλώσεων.

Χάρη στην νέα αυτή συνεργασία, το Zoom θα είναι επίσης σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες pre-event προγραμματισμού και αναλύσεις μετά από κάθε εκδήλωση, συνεχίζοντας την δράση της ως μια ολοκληρωμένη, ενιαία, υβριδική πλατφόρμα διαχείρισης εκδηλώσεων στην αγορά.

Πρόσφατες επενδύσεις 

Τον Ιούλιο του 2021, το Zoom επένδυσε ακόμη στην τεχνολογική εταιρεία επιχειρηματικών εκδηλώσεων Cvent, στο πλαίσιο των σχεδίων της τελευταίας να γίνει δημόσια εταιρεία, αξιοποιώντας την τεχνολογία εκδηλώσεων της Cvent στις επικοινωνίες μέσω βίντεο. Παράλληλα, φέτος μέσα στον μήνα, το Zoom επένδυσε στην American Express Global Business Travel (GBT), μια πλατφόρμα ταξιδιών μεταξύ B2B επιχειρήσεων, η οποία προσφέρει εικονικές, πρόσωπο με πρόσωπο και υβριδικές εμπειρίες συναντήσεων και εκδηλώσεων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις