Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στην DoorDash θα κάνουν ντελίβερι όλοι οι υπάλληλοι ανεξαιρέτως

Από τον CEO μέχρι τους μηχανικούς καλούνται να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα της εταιρείας για κοινωφελή σκοπό από το 2022.

Η DoorDash ζητά από όλους κυριολεκτικά τους υπαλλήλους της να κάνουν ντελίβερι ενώ αρκετοί δηλώνουν ήδη την δυσαρέσκεια τους. Η εταιρεία on demand διανομής φαγητού με το νέο έτος θα επαναφέρει ένα πρόγραμμα, που ονομάζεται WeDash, το οποίο είχε διακόψει κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η DoorDash ξεκίνησε το WeDash το 2013, όταν άρχισε και τη λειτουργία της. Οι ιδρυτές της δήλωσαν ότι ήθελαν να συμμετέχουν ως εταιρεία σε κοινοτικές και φιλανθρωπικές προσπάθειες από την αρχή.

Καθώς η εταιρεία μεγάλωνε οι ιδρυτές της στόχευαν στο να εντάξουν τα μέλη της σε μια διαφορετική εμπειρία του να γνωρίσουν το προϊόν από όλες τις πλευρές του και να έρθουν πιο κοντά με το κοινό που εξυπηρετούν ώστε να δουν όλα τα στάδια λειτουργίας.

Αυτά ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας στο CNN, ενώ όποια κέρδη έχουν οι υπάλληλοι από την συμμετοχή τους στις ενέργειες του προγράμματος, θα πάνε απευθείας για μη κερδοσκοπικό σκοπό.

Στόχος είναι να δουν οι εργαζόμενοι από πρώτο χέρι τον τρόπο που λειτουργεί η επιχείρηση και πως τα προϊόντα της ενδυναμώνουν την τοπική οικονομία, βοηθώντας την ίδια να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της.

Το πρόγραμμα, το οποίο επεκτείνεται σε όλους τους υπαλλήλους που δεν ανήκουν στην ομάδα των διανομέων, συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών και των ανώτερων στελεχών, θα επιστρέψει τον Ιανουάριο και κάποιοι γκρινιάζουν γι’ αυτό.

Μάλιστα, ένας δυσαρεστημένος μηχανικός που εργάζεται στην εταιρεία ανέφερε κατηγορηματικά σε ανάρτηση του στο Blind ότι όλα αυτά δεν ήταν μέρος της σύμβασης που υπέγραψε με την DoorDash. Η εταιρεία απάντησε σχετικά ότι το παράπονο αυτό δεν εκφράζει την πλειοψηφία, χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμα πολύτιμο ενώ δήλωσε ότι βρισκόταν στα πλάνα από την ίδρυση της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις