Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Oracle δίνει 28 δισ. δολάρια για να μπει στην ψηφιακή υγεία!

H Oracle πρόκειται να αποκτήσει την επίσης αμερικανική Cerner, έναν μεγάλο και παλιό παίκτη στα ψηφιακά συστήματα διαχέιρισης πληροφοριών που χρησιμοποιούνται μέσα στα νοσοκομεία και τα συστήματα υγείας για 28,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά!

Με επικεφαλής τον David Feinberg, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, η Cerner είναι ένας πάροχος ψηφιακών συστημάτων πληροφοριών που χρησιμοποιούνται στα νοσοκομεία για να επιτρέψουν στους ιατρους να παρέχουν καλύτερη υγειονομική περίθαλψη σε μεμονωμένους ασθενείς και κοινότητες. Η εταιρεία έχει πάνω από τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας στον εκσυγχρονισμό των ηλεκτρονικών αρχείων υγείας, τη βελτίωση της εμπειρίας του φροντιστή και τον εξορθολογισμό και αυτοματοποίηση των κλινικών και διοικητικών ροών εργασίας.

Η Cerner συνεργαζόταν ήδη με την Oracle και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να είναι μια πρόσθετη -μεγάλη- πηγή εσόδων για την Oracle τα επόμενα χρόνια και αναμένεται να γίνει ειδική επιχειρηματική μονάδα εντός της Oracle και θα στοχεύσει πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις