Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Έναρξη του φοιτητικού διαγωνισμού καινοτομίας Schneider Go Green 2022

Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε στελέχη από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, να λάβουν mentorship από experts και επαγγελματίες και εργασιακές ευκαιρίες.

Η Schneider Electric (εφεξής SE) ανακοίνωσε την έναρξη του ετήσιου παγκόσμιου φοιτητικού διαγωνισμού Schneider Go Green 2022, σε συνεργασία με την AVEVA, εταιρεία λογισμικού και συνεργάτη της SE, με στόχο την ανακάλυψη καινοτόμων ιδεών στο κομμάτι της ψηφιοποίησης και της βιωσιμότητας.

Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε στελέχη από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, να λάβουν mentorship από experts και επαγγελματίες και εργασιακές ευκαιρίες με την νικήτρια ομάδα μάλιστα θα λάβει και χρηματικό έπαθλο αξίας έως 10.000 ευρώ.

Το Schneider Go Green είναι ένας διαγωνισμός για φοιτητές που ειδικεύονται στους τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων, της μηχανολογίας και του μάρκετινγκ παγκοσμίως, με καταγεγραμμένους συμμετέχοντες το 2021, 25.000 νέους, από τουλάχιστον 3.000 διαφορετικά πανεπιστήμια, σε 130 χώρες.
Ο φετινός διαγωνισμός υπόσχεται να προσελκύσει ακόμα περισσοτέρους υποψήφιους αφού έχει πέντε θεματολογίες:  Access to Energy”, “Homes of the Future”, “Supply Chain of the Future”, “Grids of the FutureandDe[coding] the Future”.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται μόνο σε φοιτητές προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού της ίδιας χώρας φοίτησης και εφόσον είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιο πανεπιστήμιο, παράλληλα με τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Οι προθεσμίες υποβολής της αίτησης συμμέτοχης είναι 25 Φεβρουαρίου 2022.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις