Η Shield “σήκωσε” 15 εκατ. δολάρια για Al πλατφόρμα επιτήρησης

Η Shield, μια πλατφόρμα δεδομένων για επιχειρήσεις χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, συγκέντρωσε 15 εκατ. δολάρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης Σειράς Α με επικεφαλής τις Macquarie Capital και OurCrowd.

H Startup δημιούργησε μια πλατφόρμα επιτήρησης της συμμόρφωσης που επιτρέπει στα ρυθμιζόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να εντοπίζουν ζητήματα σχετικά με την κατάχρηση της αγοράς και την ανάλυση συμπεριφοράς, μετριάζοντας την τοξική κουλτούρα στο χώρο εργασίας και αυτοματοποιώντας την επιτήρηση των καναλιών επικοινωνίας των εργαζομένων.

Η Shield με έδρα το Τελ Αβίβ, η οποία έχει αυτοχρηματοδοτηθεί από την έναρξη λειτουργίας της το 2018, θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για να επεκτείνει την παρουσία της στις ΗΠΑ μέσω ενός γραφείου στη Νέα Υόρκη και να προωθήσει την ανάπτυξη στην ΕΜΕΑ περιοχή, την Ασία και τον Ειρηνικό.

Η προσαρμοσμένη πλατφόρμα της εφαρμόζει προηγμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης και επεξεργασίας φυσικής γλώσσας μέσω αυστηρού εμπλουτισμού δεδομένων, εις βάθος αναλύσεων, βελτιωμένων εργαλείων αναζήτησης και προληπτικής επιτήρησης, σύμφωνα με την εταιρεία και τον Shiran Weitzman, CEO της Shield, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει το έργο τους ως απόλυτα απαραίτητο για τις τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Η πλατφόρμα της χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και NPL για να επιτρέπει στα ρυθμιζόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να αποκτούν κρίσιμα insights στην αγορά και να αναλύουν εντοπίζοντας τις συμπεριφορές, εξοικονομώντας τόσο το λειτουργικό κόστος όσο και το κόστος συμμόρφωσης.

Η Shield δίνει έτσι στους οργανισμούς οποιουδήποτε μεγέθους και σε όλους τους κλάδους την δυνατότητα να αμβλύνουν τους κινδύνους, να ξεφύγουν από τα χρονοβόρα σιλό δεδομένων, να βελτιώσουν τη λειτουργική αποδοτικότητα και να μειώσουν το κόστος συμμόρφωσης στον εργασιακό χώρο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις