Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Global Innovation Summit 2022 στην Ελλάδα

Η σύνοδος κορυφής αναμένεται να ενώσει καινοτόμες επιχειρήσεις και επενδυτικούς φορείς, εδραιώνοντας την χώρα στον παγκόσμιο χρηματοδοτικό χάρτη.

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και το Συμβούλιο  Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας (CompeteGr) ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή του Global Innovation Summit 2022 στην Ελλάδα. 

Παράλληλα με την εθνική προσπάθεια, οι δύο οργανισμοί ανέλαβαν την διοργάνωση του ετήσιου διεθνούς Συνεδρίου για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία (Global Innovation Summit GIS) που οργανώνει το Global Federation of Competitiveness Councils (GFCC) για το 2022 στην Αθήνα, βάζοντας την Ελλάδα στο επίκεντρο των εξελίξεων και τον παγκόσμιο επενδυτικό χάρτη.

«Είναι η πρώτη επιβεβαίωση των συνεχών προσπαθειών μας στον προσανατολισμό της ελληνικής οικονομίας στη προσέλκυση διεθνών επενδύσεων. Είναι η σημαντικότερη παράμετρος μαζί με τη συνέχιση του μεταρρυθμιστικού έργου για την βελτίωση των δεικτών και την σταθεροποίηση της αναπτυξιακής πορείας της χώρας», δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του CompeteGr, Σίμος Αναστασόπουλος. 

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Συμβουλίων Ανταγωνιστικότητας (GFCC) είναι ένα διεθνές δίκτυο από Συμβούλια Ανταγωνιστικότητας σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, θεμελιώδεις μοχλοί της εθνικής ανταγωνιστικότητας συνενώνονται σε δίκτυα για να στηρίξουν την οικονομική ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Global Innovation Summit παρέχει έτσι τη δυνατότητα συνάντησης για επιχειρήσεις, καινοτόμους, ερευνητές και experts χρηματοδότησης για δικτύωση, ανταλλαγή γνώσεων και ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ιδεών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις