Το RobotSafe της Gizelis βγαίνει στην αγορά από την PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES

Μια healthtech συμμαχία για την απολύμανση των υγειονομικών χώρων στην πανδημία, προωθώντας το ρομπότ της εταιρείας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σε μια κομβική περίοδο για την υγεία, η PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES, πάροχος ιατρικού εξοπλισμού στην Ελλάδα και η GIZELIS ROBOTICS, ελληνική εταιρεία συστημάτων αυτοματισμού και ρομποτικών εφαρμογών, προχώρησαν στην υπογραφή συμφωνίας για την ανάπτυξη συνεργασίας με στόχο την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης της Covid.

Το νέο σύστημα, το οποίο αποτελεί άμεση λύση για την αντιμετώπιση των επειγουσών υγειονομικών συνθηκών που προκαλεί η πανδημία, καλύπτει τις ανάγκες απολύμανσης τόσο των υγειονομικών χώρων όσο και κάθε άλλης εγκατάστασης σε βιομηχανίες, ξενοδοχεία και αεροδρόμια. Το ρομπότ απολύμανσης RobotSafe διαθέτει πιστοποίηση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ
αλλά και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών καθώς η ολοκλήρωση των τεχνικών μετρήσεων στέφθηκε με επιτυχία.

Στο επίκεντρο της συνεργασίας των δύο εταιρειών τίθεται η προώθηση του καινοτόμου ρομπότ απολύμανσης RobotSafe, καθώς και όλων των σχετικών προϊόντων ξηράς εκνέφωσης (Dry Fog), υπεριώδους τεχνολογίας UV-C και του τροχήλατου Tower UV-C στον ιατρικό κλάδο. Η PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES θα αναλάβει την προώθηση, τις πωλήσεις και την τεχνική υποστήριξη αυτών για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και των Βαλκανίων.

Ο Αθανάσιος Παπαποστόλου, Director και μέλος του ΔΣ της PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES, ανέφερε σχετικά με τη συμφωνία: “Η πανδημία έχει επιβάλλει νέους κανόνες, αυστηρότερα πρωτόκολλα και ειδικούς υγειονομικούς περιορισμούς σε ό,τι αφορά στην απολύμανση χώρων. Σε αυτό το νέο πλαίσιο και σε έναν κοινό στόχο, ο οποίος είναι η δημιουργία μιας ασπίδας για τη διασφάλιση της προστασίας όλων, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για αυτήν την εξαιρετικά σημαντική συνεργασία με την εταιρεία GIZELIS ROBOTICS. Θεωρούμε ότι η συμμαχία με την κορυφαία εταιρεία ρομποτικών συστημάτων και η ανάληψη της προώθησης και της τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων της, σε όλο το δίκτυο των συνεργατών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποτελεί μία ακόμη απόδειξη του καινοτόμου χαρακτήρα της εταιρείας μας”.

Ο Ευάγγελος Γκιζελής, Founder & CEO της GIZELIS ROBOTICS από την πλευρά του υπογράμμισε: “Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία της GIZELIS ROBOTICS με την πρωτοπόρο PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς ότι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διάθεσης και τεχνικής υποστήριξης ιατρικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, εμπιστεύεται την τεχνολογία μας και εντάσσει το RobotSafe στα πρωτοποριακά προϊόντα αρίστης ποιότητας που προσφέρει στον τομέα της Υγείας, σε
Ελλάδα και εξωτερικό. Κοινός μας στόχος είναι να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις για ένα ασφαλές από επιμολύνσεις εργασιακό περιβάλλον και να θωρακίσουμε, ακόμη περισσότερο, τους ανθρώπους που μάχονται καθημερινά στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, με σύμμαχο την ρομποτική τεχνολογία”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις