Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Finance Μonth από AFI και Envolve με θέμα τις χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων

Ο θεματικός μήνας θα αφιερωθεί στα χρηματοδοτικά εργαλεία, τις πηγές των funds και τον τρόπο εξασφάλισης τους μέσα από webinars και σεμινάρια για τις επιχειρήσεις.

Η Action Finance Initiative – AFI και το Envolve Entrepreneurship συνδιοργανώνουν, το Φεβρουάριο, το “Finance Μonth”, τον πρώτο θεματικό μήνα εστιασμένο στις χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν χρηματοδοτικά εργαλεία και πηγές χρηματοδότησης.

To Finance Μonth, αποτελείται από τέσσερα webinars, διάρκειας μίας ώρας, μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν την πρακτική πλευρά της έναρξης και λειτουργίας μιας επιχείρησης, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να εξασφαλίσουν τη χρηματοδότησή τους. Κατά τη διάρκεια των workshops, οι εισηγητές  μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε θέματα χρηματοδότησης, στρατηγικής, πωλήσεων, λογιστικά, κ.ά.

Τα εβδομαδιαία σεμινάρια θα καλύψουν τις ακόλουθες  τέσσερις θεματικές κατηγορίες:

  • “Νομικές μορφές για νέες επιχειρήσεις & λογιστική προσέγγιση” από την Αναστασία Χαλκίδου, Οικονομολόγος και Ορκωτός Λογιστής (07 Φεβρουαρίου 2022, 17:00 – 18:00).
  • “Pitching σε επενδυτή και σύνταξη pitch deck” από την ομάδα του Envolve (14 Φεβρουαρίου 2022, 17:00 – 18:00).
  • “Startups: Ο δρόμος προς την επένδυση και το exit”. Συμμετέχουν οι Αλέξανδρος Νούσιας, Country Director στο Envolve Entrepreneurship, Γιώργος Δημόπουλος, Partner στο Venture Friends και Στέφανος Κατσίμπας, Business Director στο Skroutz Last Mile (21 Φεβρουαρίου 2022, 17:00 –18:00). 
  • “Πράσινη βιωσιμότητα και η επιχειρηματική εφαρμογή της” από την Αμαλία Γιαννακοπούλου, Ερευνήτρια στο Copenhagen Business School (28 Φεβρουαρίου 2022, 17:00 – 18:00).

Τα webinars προσφέρoνται δωρεάν και οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν με προεγγραφή τόσο μέσω Zoom, όσο και μέσα από τις σελίδες του Facebook της AFI και του Envolve στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις