Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία CollegeLink και Startup Pathways για πρόγραμμα Leadership Culture

Ακόμα μία Scale Up του ελληνικού οικοσυστήματος επενδύει στην προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων της σε συνεργασία με την Startup Pathways. Η CollegeLink με τακτικές συναντήσεις Team Coaching θα αναπτύξει τις δεξιότητες των στελεχών της σε θέματα Ηγεσίας, Επικοινωνίας, Διαχείρισης της Καινοτομίας και Κινητοποίησης της ομάδας. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 3 μήνες. Η μεθοδολογία και το περιεχόμενο σχεδιάστηκε και θα υλοποιηθεί από την ομάδα των Coaches της Startup Pathways.

Η CollegeLink, στηρίζοντας τους νέους ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους, επενδύει παράλληλα στην ανάπτυξη των δικών της ανθρώπων και των ομάδων της. Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία μίας ενιαίας κουλτούρας management με ανθρωποκεντρικό – coaching  προσανατολισμό, για την γενιά που εισέρχεται στην αγορά εργασίας. 

Ο μέσος όρος ηλικίας προσωπικού της CollegeLink είναι τα 26 έτη και η πολυβραβευμένη Scale Up του χώρου του HR, η οποία οδεύει στο 6ο έτος λειτουργίας της, προχωράει ήδη σε ενέργειες για τη διαμόρφωση μίας ενιαίας εταιρικής της κουλτούρας. Ξεκινώντας από τον πυρήνα, τους managers της εταιρείας, ενδεχομένως αποτελεί την 1η ελληνική Scale Up που από τόσο νωρίς επενδύει σε μία 3μηνη Ακαδημία Ανάπτυξης των Στελεχών της, η οποία θα οδηγήσει στη δημιουργία του εταιρικού Leadership Culture Guidebook. 

Από το 2015, η CollegeLink θεωρείται η πρώτη και μεγαλύτερη recruiting πλατφόρμα στην Ελλάδα με ειδίκευση σε entry-mid level θέσεις εργασίας, θέσεις πρακτικής άσκησης και διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Μια recruiting πλατφόρμα μέσα από την οποία μπορούν πλέον να συναντηθούν 120,000 υποψήφιοι και 4,000 εταιρείες. Μια πλατφόρμα, η οποία συνδυάζοντας τεχνολογίες αιχμής με τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης παντός εμβέλειας και βεληνεκούς, η CollegeLink έχει πετύχει την αντιστοίχιση μεταξύ 5,000+ θέσεων εργασίας και entry-mid level υποψηφίων.

Startup Pathways

Κύριο όραμα της Startup Pathways αποτελεί η υποστήριξη στην εξωστρέφεια των ιδρυτών και του προσωπικού Scale Up και Startups και την υιοθέτηση των βασικών στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης. Τα στελέχη της Startup Pathways διαθέτουν σημαντική εμπειρία σε θέσεις HR μεγάλων ελληνικών εταιρειών, είναι πιστοποιημένοι Coaches και έχουν σημαντική εμπειρία στο οικοσύστημα και εμπειρία με πλήθος Startups και Scale Ups. Η εταιρεία υλοποιεί Ακαδημίες Ηγετικών Δεξιοτήτων, οργανώνει Incubators, Accelerators και Hackathons για λογαριασμό corporate εταιρειών και οργανισμών, εστιάζοντας αποκλειστικά στις δεξιότητες των ανθρώπων του Οικοσυστήματος Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας.

Παράλληλα υλοποιεί την Leaders Academy, τη μοναδική στη χώρα μας εθελοντική Ακαδημία Ηγεσίας με κοινό τους ιδρυτές Ελληνικών και Κυπριακών Scale Up. Διατηρεί σημαντική συνεργασία με την Microsoft for Startups, το Be Your Own Boss (Corallia) και άλλους Οργανισμούς ενώ ιδρυτές από περισσότερες από 60 Scale Ups έχουν επωφεληθεί σε διάστημα 6 μηνών από τα προγράμματά της και περισσότερες από 400 από την ομάδα των Εκπαιδευτών και Coaches τα τελευταία 4 έτη. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις