Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Wikifarmer για πρώτη φορά στη HORECA με 3.000 Έλληνες παραγωγούς

Στο περίπτερο του Wikifarmer οι παραγωγοί θα έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με τις επιχειρήσεις και να γνωριστούν μεταξύ τους.

To Wikifarmer, η πλατφόρμα σύνδεσης παραγωγών με επιχειρήσεις, συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση HO.RE.CA, δίνοντας σε 3,000 Έλληνες παραγωγούς τη δυνατότητα να συμμετέχουν μαζί του, αλλά και σε χιλιάδες επιχειρήσεις να τους γνωρίσουν καλύτερα. Ήδη αρκετοί παραγωγοί έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα και έχουν στείλει προϊόντα-δείγματα, αλλά και ειδικές προσφορές για όσους επισκεφθούν το περίπτερο του Wikifarmer στην έκθεση HO.RE.CA 2022.

Ταυτόχρονα, το Wikifarmer θα προσφέρει 10% στην πρώτη παραγγελία όλων των επισκεπτών που θα εγγραφούν στο περίπτερο. Ανάμεσα στους παραγωγούς που θα συνοδεύσουν το Wikifarmer στην έκθεση βρίσκονται αναγνωρισμένοι ελαιοπαραγωγοί, μελισσοκόμοι, γεωργοί, παραγωγοί προϊόντων delicatessen και πολλοί άλλοι από διαφορετικές κατηγορίες. 

Το Wikifarmer ως Startup που φιλοδοξεί να συνδέσει εκατοντάδες χιλιάδες παραγωγούς της Μεσογείου με εκατομμύρια επιχειρήσεις ανά τον κόσμο. Ξεκίνησε από την Ελλάδα και ήδη χιλιάδες επιχειρήσεις HO.RE.CA, βιομηχανίες, καταστήματα λιανικής πωλήσεις ή χονδρέμποροι χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για τις προμήθειές τους, αγοράζοντας κατευθείαν από τους παραγωγούς ή εξειδικευμένους διανομείς αγροτικών προϊόντων.

H προστιθέμενη αξία του Wikifarmer είναι η δυνατότητα που δίνει στους αγοραστές να βρίσκουν διαφορετικούς προμηθευτές, αλλά και να αγοράζουν προϊόντα υψηλής ποιότητας σε βέλτιστες τιμές, ακόμη και σε περιόδους έλλειψης προϊόντων ή υψηλών ανατιμήσεων.

Επίσης, προσφέρει δωρεάν μία σειρά εργαλείων ανάλυσης αγορών με πλειάδα χρήσιμων ιστορικών στοιχείων, εξοπλίζοντας τα τμήματα αγορών με δεδομένα που τους επιτρέπουν να παίρνουν περισσότερο πληροφορημένες αποφάσεις. Ταυτόχρονα πλέον το Wikifarmer έχει επεκταθεί και στις αγορές της Γαλλίας, Ιταλίας και Ισπανίας, συγκεντρώνοντας πάνω από 6,000 παραγωγούς και πάνω από 24,000 προϊόντα, εξυπηρετώντας αγοραστές από όλη την Ευρώπη. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις