Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Stripe επενδύει στην Startup μισθοδοσίας Check

Η fintech ήταν επικεφαλής σε μια σειρά χρηματοδότησης "ρίχνοντας" 75 εκατ. δολάρια στην νεοσύστατη επιχείρηση για προϊόντα μισθοδοσίας.

Η Stripe ηγήθηκε ενός γύρου χρηματοδότησης Σειράς C ύψους 75 εκατ. δολαρίων για την Startup υποδομής μισθοδοσίας Check. Η Stripe ως υφιστάμενος επενδυτής συμμετείχε στο γύρο με τις Bedrock, Thrive και Index. Η Check ιδρύθηκε το 2019 από την ομάδα που δημιούργησε το Oyster, το “Netflix για βιβλία”, το οποίο εξαγοράστηκε από την Google το 2015.

Η Check προσφέρει στις εταιρείες τα δομικά στοιχεία για την ενσωμάτωση της μισθοδοσίας απευθείας σε συστήματα ERP, HR ή πλατφόρμες καταγραφής χρόνου, καταργώντας την ανάγκη θέσπισης χειροκίνητων παρακάμψεων δεδομένων σε τυπικά αυτόνομα συστήματα.

Η εταιρεία, που ξεκίνησε δημόσια μόλις πριν από ένα χρόνο, έχει συνεργαστεί με μια σειρά από κάθετες επιχειρήσεις SaaS, διαχείρισης εργατικού δυναμικού, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και προσωπικού, που συνολικά εξυπηρετούν περισσότερες από 250.000 επιχειρήσεις και 4 εκατ. εργαζόμενους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις