Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Philips Monitors έβγαλε νέες οθόνες για PC gaming

Από τα τέλη του 2021, η σειρά Momentum της Philips Monitors επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με περισσότερες gaming οθόνες για PC, λανσάροντας τις σειρές M3000 και M5000. Ο λόγος για τρία νέα μοντέλα σχεδιασμένα για έντονο και all-around PC gaming: την 27M1N3200VA (27″ / 68,5 εκ), την 27M1N3200VS (27 ” / 68,5 εκ) και την 27M1N3200ZA (27 ” / 68,5 εκ).

Το πάνω χέρι στα παιχνίδια

Η σειρά Philips Monitors M3000 έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει υψηλή απόδοση στους παίκτες, παρέχοντας όλα όσα χρειάζονται για να έχουν πάντα το πάνω χέρι. Όπως και τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς, τόσο ο σχεδιασμός όσο και τα χαρακτηριστικά των Philips Monitors 27M1N3200VA, 27M1N3200VS και 27M1N3200ZA έχουν ως στόχο να ανταποκριθούν στις προτιμήσεις και τις προσδοκίες των gamers σε όλο τον κόσμο.

Το γενικό στυλ της σειράς χαρακτηρίζεται από μια νέα βάση με μεταλλική υφή για μινιμαλιστική εμφάνιση, που ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον, setup ή ακόμη και γραφείο στο σπίτι, ενώ όσοι σχεδιάζουν μια διαρρύθμιση πολλαπλών οθονών θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τον σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο τριών πλευρών, που δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας μεγαλύτερης οθόνης.

Εκτός από την εμφάνιση, αυτές οι οθόνες προσφέρουν χαρακτηριστικά για να ανταπεξέλθουν σε έντονες gaming συνεδρίες, παρέχοντας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Και οι τρεις οθόνες προσφέρουν ρυθμό ανανέωσης 165Hz για PC gaming και γρήγορη απόκριση 1ms (MPRT) για ρευστές και ευκρινείς εικόνες, ενώ μπορεί να επιτευχθεί και ρυθμός ανανέωσης 120Hz με ανάλυση FHD για παίκτες κονσόλας. 

Επιπλέον, μια μικρή καθυστέρηση εισόδου μειώνει την καθυστέρηση της όλης συσκευής/οθόνης, βελτιώνοντας την gaming εμπειρία. Ακόμη, οι νέες gaming οθόνες της Philips έχουν γρήγορη πρόσβαση στην OSD καλά συντονισμένη για τους παίκτες, προσφέροντας πολλαπλές επιλογές και εξασφαλίζοντας την ιδανική απόδοση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις