Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Mag #25: Κυκλοφορεί αύριο με τον Ελεύθερο Τύπο

Στο εξώφυλλο του νέου τεύχους φιλοξενείται o ιδρυτής της Aeon Group, Δημήτρης Μάλλιος.

Το Startupper Mag κυκλοφορεί αύριο με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής με πλούσια θεματογραφία σχετικά με τη νέα επιχειρηματικότητα, τις Startups, την καινοτομία και την τεχνολογία.

Το νέο τεύχος περιέχει τρία μεγάλα αφιερώματα και πολλά θέματα για σημαντικούς τομείς της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας πάντα υπό το πρίσμα της τεχνολογίας και των Startups.

Στο εξώφυλλο του Startupper Mag φιλοξενείται o ιδρυτής και CEO της Aeon Group, Δημήτρης Μάλλιος, που αποκαλύπτει τα επενδυτικά του σχέδια για το ελληνικό οικοσύστημα της ελληνικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας και τις πρωτοποριακές ιδέες του για τις κορυφαίες Startups της χώρας.

Στο κεντρικό αφιέρωμα του Startupper Mag παρουσιάζονται οι 100 GameChangers της ελληνικής οικονομίας, τις κορυφαίες επιχειρήσεις, ομίλους και Startups που μεταμορφώνουν ριζικά.

To δεύτερο αφιέρωμα εστιάζει στον ψηφιακό και τεχνολογικό μετασχηματισμό του last mile delivery και πως αλλάζει το ηλεκτρονικό εμπόριο, διαμορφώνοντας τις νέες τάσεις του quick commerce και την καθημερινή ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων.

Στο τρίτο αφιέρωμα του νέου τεύχους ξεδιπλώνεται ο hitech κόσμος των drones και οι μοναδικές δυνατότητες των «κυριάρχων του ουρανού» που αλλάζουν ριζικά κλάδους και τομείς με τη δύναμη της τεχνολογίας.

Τη μεγάλη «επανάσταση» των ασφαλιστικών τεχνολογιών αποκρυπτογραφεί και αναλύει το αφιέρωμα του Insurtech 2.0, που εξελίσσεται διεθνώς με εκπληκτικούς ρυθμούς, κάνοντας πραγματικότητα και στην Ελλάδα τις απεριόριστες δυνατότητες για υπερσύγχρονες ασφαλιστικές υπηρεσίες και νέα καινοτόμα προϊόντα.

Στις σελίδες του περιοδικού υπάρχουν ακόμα θέματα για τις σημαντικότερες ελληνικές Startups, οι οποίες διακρίνονται στους σημαντικότερους τομείς της ελληνικής οικονομίας και επεκτείνονται στο εξωτερικό.

Μη χάσετε το Startupper Mag 25 που κυκλοφορεί αύριο (20/2) με τον Ελεύθερο Τύπο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις