Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέο fund 360.000 ευρώ για την εφαρμογή ασφαλών διαδρομών WalkSafe

Το App βρίσκει και προτείνει ασφαλείς διαδρομές σε άτομα που επιστρέφουν σπίτι τους από έξω.

Η εφαρμογή προσωπικής ασφάλειας, WalkSafe, μόλις συγκέντρωσε 360.000 ευρώ από την Fearless Adventures εν μέσω ραγδαίας αύξησης των λήψεων. Τo app έχει ως έδρα το Λονδίνο και ο χρήστης μπορεί να το κατεβάσει δωρεάν. Συγκεκριμένα, η υπηρεσία που ανέπτυξε η εταιρεία προσπαθεί να κάνει τον δρόμο ένα ασφαλέστερο μέρος για να κινηθούν οι άνθρωποι και έχει αναπτυχθεί μαζικά μετά τις αυξημένες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των ανθρώπων που περπατούν στο σπίτι τους τη νύχτα, ειδικά για τις γυναίκες.

Ιδρύθηκε από την Emma Kay, μια νεαρή γυναίκα επιχειρηματία και κόρη αστυνομικού και διαθέτει μια σειρά εργαλείων για την προστασία των ανθρώπων, μεταξύ άλλων, με τακτικά ενημερωμένα αστυνομικά δεδομένα εγκληματικότητας, τα οποία δείχνουν στους χρήστες πού βρίσκονται οι πρόσφατες επικίνδυνες εστίες, ώστε να μπορούν να επιλέγουν ασφαλείς διαδρομές για να περπατήσουν μέχρι το σπίτι τους. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να ειδοποιούν τις επαφές τους εάν αισθάνονται ανασφαλείς ενώ περπατούν και έχει πλέον κατέβει από πάνω από μισό εκατομμύριο άτομα.

Το WalkSafe είναι η μόνη εφαρμογή ασφάλειας που χρησιμοποιεί επίσημα στατιστικά στοιχεία εγκλημάτων της αστυνομίας με έναν live χάρτη, ώστε οι χρήστες να μπορούν να βλέπουν τα πιο πρόσφατα εγκλήματα όπου κι αν βρίσκονται, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποφεύγουν τις εστίες εγκληματικότητας αν μπορούν. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το HomeSafe και το Tap Safe, το οποίο έχει ενεργοποιηθεί πάνω από 20.000 φορές τους τελευταίους έξι μήνες, στέλνοντας ειδοποίηση στις επαφές για το αν ο χρήστης έφτασε καλά ή αν νιώθει ασφαλής μαζί με έναν διακόπτη που δίνει την ακριβή τελευταία γνωστή θέση του αν το τηλέφωνό του είναι απενεργοποιημένο.

Η νέα χρηματοδότηση από την Fearless Adventures όχι μόνο θα βοηθήσει την εφαρμογή να αναπτυχθεί και να κλιμακωθεί με την εισφορά κεφαλαίου, αλλά θα συμβάλλει επίσης στην υποστήριξη του ψηφιακού μάρκετινγκ και στην εξεύρεση περισσότερων ταλέντων. Τα downlodads ήδη αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς με την Walksafe να ετοιμάζει μια νέα version της εφαρμογής της, η οποία θα επωφεληθεί από την εκστρατεία επαναφοράς της Fearless Adventures. Αυτή θα προωθήσει τις εγκαταστάσεις της εφαρμογής και την απόκτηση χρηστών σε κλίμακα με βασικά στοιχεία που περιλαμβάνουν πληρωμένα κοινωνικά δίκτυα, συνεργασίες με επιρροές, SEO, βελτιστοποίηση UX και επιχειρηματικές πληροφορίες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις