Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο CMO της Docandu συναντήθηκε με τον υφ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων Χ. Δήμα

Στην συνάντηση τους αναδείχτηκε η αξία μιας healthtech εφαρμογής εν μέσω πανδημίας καθώς και οι ευκαιρίες που προσφέρει το Elevate Greece στις Startups.

Συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για θέματα Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστο Δήμα, είχε πρόσφατα ο Δρ Γιάννης Γεωργόπουλος, συνιδρυτής και Chief Medical Officer της Startup Docandu, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της ψηφιακής υγείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, ο Δρ Γεωργόπουλος ανέλυσε στον κ. Δήμα τις δραστηριότητες της Docandu, μέσω της οποίας ο πολίτης και ασθενής έχει τη δυνατότητα, οποιαδήποτε στιγμή του 24ωρου και από την άνεση του σπιτιού ή οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, να ελέγξει τα συμπτώματα που τον απασχολούν και κατευθείαν – εφόσον το επιθυμεί – να μιλήσει δωρεάν με ιατρό της Docandu, ώστε να λαμβάνει σωστή και επιστημονική καθοδήγηση, αποφεύγοντας τις λανθασμένες πρακτικές αναζήτησης στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, όπως σημειώνεται, ο Chief Medical Officer της νεοφυούς επιχείρησης, ανέπτυξε τις νέες καινοτόμες υπηρεσίες της, όπως είναι το Diabeat, η νέα ψηφιακή εφαρμογή για τον σακχαρώδη διαβήτη, η οποία βρίσκεται στη διάθεση του κοινού από τον Δεκέμβριο, αλλά και το Derma Care, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα και αφορά στην έγκαιρη διάγνωση δερματολογικών παθήσεων.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός ανέδειξε τις ευκαιρίες τις οποίες θα έχει μία νεοσύστατη εταιρεία όπως η Docandu, εάν ενταχθεί στο Elevate Greece, το οποίο έχει ως στόχο την χαρτογράφηση και υποστήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με τον Δρ Γεωργόπουλο να επισημαίνει ότι η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ένταξης στην πρωτοβουλία, αναγνωρίζοντας την αξία της στο ελληνικό οικοσύστημα.

Διαβάστε επίσης:

Diabeat: Το νέο app της Docandu αλλάζει τα δεδομένα στην αντιμετώπιση του σακχαρώδους διαβήτη

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις