Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Με 15 Startups, 7 ερευνητικά κέντρα και το ThessINTEC η Ελλάδα στη διεθνή έκθεση καινοτομίας των ΗΑΕ

«Στο Greek Innovation Business Forum, για πρώτη φορά μια επιχειρηματική, ερευνητική και επιστημονική αποστολή της Ελληνικής Πολιτείας, παρουσιάζει την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στο οικοσύστημα καινοτομίας».

Αυτό αναφέρει σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας και προσθέτει ότι: «Στη Διεθνή έκθεση καινοτομίας που διεξάγεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συμμετέχουν 15 νεοφυείς επιχειρήσεις του Elevate Greece, 7 ερευνητικά κέντρα της χώρας μας και το Τεχνολογικό Πάρκο 4ης Γενιάς ThessINTEC».

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα, μέχρι και τις 24 Φεβρουαρίου 2022, η ελληνική επιχειρηματική αποστολή βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με επικεφαλής τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστο Δήμα με σκοπό την συνεργασία, τις επενδύσεις, την ανταλλαγή ιδεών και την μελέτη βέλτιστων πρακτικών σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των οικοσυστημάτων καινοτομίας και της ερευνητικής δραστηριότητας.

Η αποστολή πραγματοποιείται σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών, το Enterprise Greece, την πρεσβεία στο Αμπού Ντάμπι και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Ντουμπάϊ.

Διαβάστε επίσης:

Mobile World Congress 2022: “Πάνοπλη” η ελληνική αποστολή στο μεγαλύτερο ραντεβού ψηφιακής τεχνολογίας

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις