Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία Pobuca – Satori για cloud και data analytics σε CX και Loyalty projects

Η Satori θα προσφέρει το Pobuca Experience Cloud στους πελάτες της, με την Pobuca να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες advanced customer analytics της Satori σε έργα CX και Loyalty.

Η Pobuca ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Satori Analytics, μια εταιρεία που πρωτοπορεί στον τομέα του data-driven CX customer analytics, σε μια συνέργεια που στοχεύει να ενώσει τις δυνάμεις και των δύο στο κοινό όραμα της βελτιστοποίησης λήψης αποφάσεων μέσω της ανάλυσης δεδομένων.

Η συνέργεια μεταξύ των Pobuca και Satori Analytics στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση των λύσεών τους για την παροχή βαθιάς ανάλυσης και την αυτοματοποίηση ολόκληρης της διαδικασίας χρήσης δεδομένων για την λήψη αποφάσεων, με την παράλληλη μείωση του κόστους ιδιοκτησίας και βελτιστοποίηση της απόδοσης (performance).

Η Satori Analytics είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία στους τομείς της τεχνολογίας δεδομένων και της τεχνητής νοημοσύνης (Data & AI).  Η λέξη “Satori” περιγράφει τη συγκεκριμένη στιγμή κατά την οποία η σκέψη είναι διαυγής. Αυτή ακριβώς είναι η αποστολή της εταιρείας: να υποστηρίξει τους πελάτες της ώστε να αποκτούν διαύγεια πριν την λήψη σημαντικών αποφάσεων υποβοηθούμενοι από την αξιοποίηση των δεδομένων και την τεχνητή νοημοσύνη.

Από την ίδρυση της στο Λονδίνο το 2015 έως σήμερα έχει καταφέρει να εντάξει στο πελατολόγιο της παγκοσμίου φήμης εταιρείες, απασχολώντας πλέον πάνω από 45 πιστοποιημένους επιστήμονες σε ειδικότητες όπως αρχιτέκτονες λύσεων υπολογιστικού νέφους, μηχανικούς δεδομένων, επιστήμονες δεδομένων, και ειδικούς στις τεχνολογίες CRM.

H Satori είναι μια εταιρεία analytics που αποτελείται από ομάδες επιστημόνων δεδομένων, αναλυτών και μηχανικών λογισμικού που προσφέρουν καινοτόμες λύσεις, έχοντας στο επίκεντρο τα δεδομένα (data-driven), καινοτόμες σε παγκόσμια brands σε όλα τα industries, από προσαρμοσμένες (customised) υποδομές μεγάλων δεδομένων έως μοντέλα μηχανικής μάθησης. Οι υπηρεσίες Satori καλύπτουν ολόκληρο τον κύκλο ζωής δεδομένων από την απορρόφηση και την προεπεξεργασία έως την ανάλυση και παραγωγή από Advanced Analytics (ML&AI, NLP και Simulation) και Customer 360º (Data Driven Personalization, Loyalty Management and Customer Retention) έως τη διαχείριση δεδομένων (Cloud, On Premise και Data Monetization).

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της συνεργασίας με την Pobuca, η Satori θα ενσωματώσει στο δυναμικό της αναλαμβάνοντας την προμήθεια και μεταπώληση του Pobuca Experience Cloud με τις λειτουργίες Loyalty, Customer Engagement και Customer Service, διευρύνοντας περαιτέρω την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ η Pobuca με τη σειρά της θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες ανάλυσης πελατών της Satori για να προσφέρει περαιτέρω CX και Loyalty value στους πελάτες της.

Η συνεργασία της μεταπώλησης του Pobuca Experience Cloud από με τη Satori αναμένεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το positioning, την αξιοπιστία και την after sales δυναμική του Pobuca Experience Cloud παγκοσμίως. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εισερχόμαστε σε αυτή τη στρατηγική συνεργασία, ως ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς τα εμπρός που συνεχίζουμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Η συνεργασία μας με την Satori Analytics, μια εξειδικευμένη φιλόδοξη και δυναμική εταιρεία υπηρεσίας Analytics μας οδηγεί ακόμη ένα βήμα μπροστά στην προσπάθειά μας να μετρήσουμε, να σχεδιάσουμε και να βελτιώνουμε την εμπειρία των πελατών brands και εμπόρων λιανικής”, δήλωσε σχετικά ο Ισίδωρος Σιδερίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Pobuca.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις