Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η WATT+VOLT στο Connected Vehicle Conference με το Chargespot

Η WATT+VOLT συμμετείχε στο Connected Vehicle Conference και ως βασικός χορηγός, καθώς συμβάλλει στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης. Ως βασικός πάροχος ενέργειας στην Ελλάδα, η WATT+VOLT προτάσσει το Chargespot για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης, μια δική της ολοκληρωμένη λύση στην ηλεκτροκίνηση τόσο για τους κατόχους ηλεκτροκίνητων οχημάτων όσο και για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να δώσουν “πράσινο” χαρακτήρα στον εταιρικό τους στόλο.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Κώστας Αλεξίου, Head of Energy Efficiency and IoT Solutions στη WATT+VOLT, μίλησε για το παρόν και το μέλλον της ηλεκτροκίνησης αλλά και για την καινοτομία της WATT+VOLT στον τομέα αυτό μέσω του ταχύτερα αναπτυσσόμενου δικτύου φορτιστών Chargespot.

Στο Connected Vehicle Conference συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις μεγάλης σημασίας μελλοντικές αλλαγές στον τομέα της κινητικότητας, της αυτοκίνησης, της διαχείρισης στόλου οχημάτων και γενικότερα των μεταφορών. Αποτελεί σημαντική πλατφόρμα ενημέρωσης σχετικά με τις τεχνολογίες αιχμής που σχετίζονται με τη νέα εποχή της αυτοκίνησης. Το συνέδριο είναι πλέον σημείο αναφοράς για αυτό και η μεγάλη απήχηση και επιτυχία στις επιχειρήσεις που δείχνουν να αποκτούν πλέον πιο πράσινο πρόσημο. 

Ως κεντρικός ομιλητής εκ μέρους της WATT+VOLT, ο Κώστας Αλεξίου δήλωσε σχετικά: “Πρωταρχικός μας στόχος είναι να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία. Για να τον πετύχουμε επενδύουμε στη συστηματική έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, διατηρώντας το υψηλό αίσθημα σεβασμού και ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους, το περιβάλλον και την κοινωνία.”

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις