Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Rocket: Το πρώτο θύμα της ουκρανικής κρίσης

Η κρίση στην Ουκρανία οδήγησε κατά συνέπεια στο κλείσιμο της Rocket, η οποία σταμάτησε την λειτουργία της. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ενημέρωσαν σχετικά τους υπαλλήλους και τους διανομείς, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η εταιρεία χρεωκόπησε έπειτα από τα προβλήματα που προκλήθηκαν στην μητρική της.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ξαφνικά, εν μέσω των πρόσφατων εξελίξεων, ενώ μέχρι πρότινος οι εργαζόμενοι δούλευαν κανονικά. Παρόλα αυτά, η εταιρεία ανέφερε ότι τα ζητήματα υπήρχαν ήδη στην βάση της, την Ουκρανία μετά την αποχώρηση ενός βασικού επενδυτή λόγω των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή της.

Η Rocket Delivery σταματά τις εργασίες της όχι μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και σε διάφορες άλλες χώρες στην Ευρώπη, συγκεκριμένα τη Γαλλία, την Ολλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία.

Μέχρι πρότινος, η Rocket δραστηριοποιούταν σε αρκετές περιοχές της Αθήνας όπως Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Ψυχικό, Φιλοθέη, Κολωνάκι, Παγκράτι, Ζωγράφου, Αμπελόκηποι, Άγιο Αρτέμιο, Θησείο, Κουκάκι, Κεραμεικό και Γκάζι, προετοιμάζοντας κάποτε το έδαφος και για νέα dark stores. Ωστόσο, αυτό δεν κατέστη ποτέ δυνατό παρόλο που η Ουκρανία βρίσκεται στον χώρο από το 2018, συνιστώντας ένα από τα πιο δημοφιλή app, έχοντας παρουσία σε όλη την Ευρώπη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις