Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Western Union κάνει join και φεύγει από τη Ρωσία

Η Western Union είναι ο τελευταίος κολοσσός πληρωμών που αναστέλλει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία και τη Λευκορωσία, ως απάντηση στην απρόκλητη και αδικαιολόγητη εισβολή στην Ουκρανία.

Ο γίγαντας στον χώρο της μεταφοράς χρημάτων έρχεται να προστεθεί στις εταιρείες PayPal, Mastercard, Visa και Amex που διακόπτουν επίσης την παροχή των υπηρεσιών τους στη Ρωσία.

Σε ανακοίνωσή της, η Western Union ανέφερε ότι αξιολόγησε τις συνέπειες για τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες και τους πελάτες πριν αποφασίσει την αναστολή “υπό το φως των συνεχιζόμενων τραγικών επιπτώσεων της παρατεταμένης επίθεσης της Ρωσίας στην Ουκρανία”.

Η αμερικανική εταιρεία συμβάλλει με τον τρόπο της στην υποστήριξη των Ουκρανών πελατών της, συμπεριλαμβανομένων των εκατομμυρίων που έχουν εκτοπιστεί βίαια, μέσω δωρεών για την υποστήριξη των προσπαθειών ανθρωπιστικής βοήθειας και υπηρεσιών μεταφοράς χρημάτων χωρίς χρέωση.

Τέλος και οι παίκτες της Wall Street, Goldman Sachs και JP Morgan έχουν αναγγείλει την αποχώρησή τους από τη Ρωσία, δηλώνοντας ότι τερματίζουν τις δραστηριότητές τους στη χώρα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις