70 θέσεις εργασίας για στελέχη αναζητάει η NETCOMPANY-INTRASOFT στην Αθήνα

Newsroom
1'

Η INTRASOFT, εταιρεία διαχείρισης υπηρεσιών πληροφορικής, έχει ανοίξει μια σειρά θέσεων εργασίας στην Ελλάδα σε διάφορα τμήματα. Συνολικά, τους τελευταίους μήνες έχει προκηρύξει 270 θέσεις εργασίας για τα γραφεία της στην Ελλάδα, εκ των οποίων το 50% είναι μηχανικοί λογισμικού. Μεταξύ των υπόλοιπων εργασιακών θέσεων αφορούν σε developers, άτομα για το R&D κομμάτι καθώς και ειδικούς σε IT, αναζητώντας νέα ταλέντα που θα εντάξουν στο δυναμικό τους. 

Τον προηγούμενο Οκτώβριο, η INTRASOFT εξαγοράστηκε από την εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Κοπεγχάγης NETCOMPANY έναντι 235 εκατ. ευρώ και έχει προχωρήσει σε αναδιοργάνωση και ενίσχυση του προσωπικού της σε όλους τους τομείς για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες και τις απαιτήσεις μεγάλων έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου η εταιρεία θα προσλάβει 320 νέα στελέχη διαφόρων ειδικοτήτων. Η εταιρεία έχει επίσης μετονομαστεί σε NETCOMPANY-INTRASOFT μετά την εξαγορά της από την Net Company.  

Περισσότερα για τις θέσεις εργασίας εδώ. 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.