Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

FREE NOW και BEAT προσφέρουν δωρεάν διαδρομές σε πρόσφυγες από την Ουκρανία

H FREE NOW GROUP και το BEAT, ως μέλος της, στηρίζουν την προσπάθεια των ανθρώπων να ξεφύγουν από το βίαιο περιβάλλον του πολέμου που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία.

Η FREE NOW, έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βοηθήσει με κάθε τρόπο τους πρόσφυγες της Ουκρανίας που φτάνουν καθημερινά στα σύνορα της Πολωνίας, Γερμανίας και Ρουμανίας, προσφέροντας τους δωρεάν διαδρομές, ανεξαρτήτως χιλιομετρικών αποστάσεων, με σκοπό να βρουν τους συγγενείς και τους φίλους τους και να νιώσουν ασφαλείς.

Σε συνεργασία με τοπικές ΜΚΟ διαθέτει συνεχώς δωρεάν διαδρομές ταξί σε όσους το έχουν ανάγκη και ενισχύει οικονομικά τους συνεργάτες οδηγούς της που επιθυμούν να μεταβούν στα σύνορα μεταξύ Πολωνίας και Ουκρανίας ώστε να παραλάβουν τους συγγενείς και φίλους τους. Συνολικά, η συντονισμένη στήριξη όλου του Ομίλου της FREE NOW, έχει ξεπεράσει μέχρι στιγμής το 1 εκατομμύριο ευρώ σε δραστηριότητες για τους πρόσφυγες.

Σήμερα, η ανάγκη για ενότητα, αλληλεγγύη και ενίσχυση είναι πιο έντονη από ποτέ. Το ΒΕΑΤ, ακολουθώντας το παράδειγμα της FREE NOW, προχώρησε και σε επιπλέον  χρηματική ενίσχυση του Voices of Children για τα παιδιά της Ουκρανίας. Ο εν λόγω οργανισμός δημιουργήθηκε το 2015 με στόχο να βοηθήσει και να υποστηρίξει τα παιδιά που πλήττονται από τη σκληρότητα του πολέμου, να διαχειριστούν τις ψυχολογικές & ψυχοκοινωνικές συνέπειες του.

Για συνεισφορά στον Οργανισμό Voices of Children εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Οι Startups που με τις υπηρεσίες τους βοηθούν ανθρώπους στην Ουκρανία

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις