Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H SimplePayMe “σηκώνει” 4 εκατ. δολάρια για να φτιάξει το ιδανικό οικοσύστημα πληρωμών για τις ΜμΕ

Η διεθνής πλατφόρμα πληρωμών SimplyPayMe συγκέντρωσε κεφάλαια ύψους σχεδόν 4 εκατ. δολαρίων, προκειμένου να αξιοποιήσει υπάρχουσες και νέες ευκαιρίες τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στη βορειοαμερικανική αγορά.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών, η SPM δημιούργησε, ενσωμάτωσε και λάνσαρε τη βραβευμένη πλατφόρμα της και προσέλκυσε την προσοχή και το ενδιαφέρον ορισμένων από τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του κόσμου.

Μέσω της οικοδόμησης βαθιά ριζωμένων σχέσεων με εταιρείες όπως η Mastercard και άλλους βασικούς εταίρους, η SimplyPayMe κατάφερε να δημιουργήσει ένα πλήρως ολοκληρωμένο οικοσύστημα πληρωμών, το οποίο επιτρέπει στις μικρές επιχειρήσεις να διοικούν τις εταιρείες τους και να πληρώνονται, όλα από μία και μόνη εφαρμογή.

Μέσω των ενοποιήσεων με την Paysafe (ΗΠΑ) και την DNA Payments (Ηνωμένο Βασίλειο), η εφαρμογή είναι σε θέση να εξυπηρετεί τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού και να υποστηρίζει κατάλληλα αυτόν τον υπό-εξυπηρετούμενο τομέα, όπου η διαδικασία πληρωμών παραμένει δύσκολη και τα μετρητά εξακολουθούν συχνά να αποτελούν τη μόνη εναλλακτική επιλογή.

Η SPM θα συνεργαστεί με τράπεζες και άλλα ιδρύματα παγκοσμίως για να τους δώσει την δυνατότητα να υποστηρίξουν καλύτερα και να προσφέρουν αξία στις ΜμΕ τους με πλήρη ολοκλήρωση από άκρο σε άκρο.

Αυτό το χρηματοπιστωτικό οικοσύστημα θα βοηθήσει να ενεργοποιηθούν και να εισαχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο σε προϊόντα και υπηρεσίες που προηγουμένως ήταν προσβάσιμες μόνο σε μεγάλες εταιρείες και επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα θα τους επιτρέψει να συμβάλουν στην παγκόσμια προσπάθεια για μεγαλύτερη οικονομική ένταξη.

Η SimplyPayMe ξεκίνησε θετικά το 2022 με αυξανόμενο αριθμό ενεργών χρηστών, ένα συνεχώς αυξανόμενο pipeline και συζητήσεις σε προχωρημένο στάδιο με αρκετούς νέους εμπορικούς εταίρους και κανάλια. Πλέον ο CEO της, ο Kent Vorland δηλώνει ότι η εταιρεία μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες της, εκφράζοντας την ευτυχία του για το νέο funding που ενισχύει το σχέδιο της παγκόσμιας επέκτασης της SimplyPayMe.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις