Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η LG λάνσαρε νέα εργαλειοθήκη – μια all-in-one λύση για τις επαγγελματικές τηλεδιασκέψεις

Το One:Quick Works απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που αναζητούν σύγχρονα εργαλεία, υψηλής απόδοσης για να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα τους

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) πρόσφατα παρουσίασε τη λύση LG One:Quick Works, που ενισχύει την παραγωγικότητα και τη συνεργασία, κάνοντας την επαγγελματική επικοινωνία πολύ πιο άνετη και εύκολη. 

Το One:Quick Works απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που αναζητούν σύγχρονα εργαλεία, υψηλής απόδοσης για να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα τους. Έχοντας λάβει το reddot Design Award 2021, η συγκεκριμένη all-in-one λύση με οθόνη 55″ και ισχυρές λειτουργίες ωθεί σε περισσότερη μάθηση.

Η ψηφιακή αυτή εργαλειοθήκη περιλαμβάνει ενσωματωμένο υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows, κάμερα ανάλυσης 4K UHD, μικρόφωνο, ηχείο και έναν ψηφιακό πίνακα για εύκολη ρύθμιση της τηλεδιάσκεψης.

Ωστόσο, το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του One:Quick Works είναι το Smart Auto Focus. Εστιάζει αυτόματα στον ομιλητή και λαμβάνει καθαρά τις φωνές σε απόσταση έως και έξι μέτρα με ελάχιστο θόρυβο στο παρασκήνιο, ενώ η κάμερα ανάλυσης 3.840 x 2.160 παρακολουθεί και εστιάζει αυτόματα σε κάθε ομιλητή. Δεν θα χρειάζεται πλέον να παλεύει κανείς για μια καλύτερη θέση κοντά στο μικρόφωνο ή την κάμερα προκειμένου να λάβει το λόγο κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης.

«Στον σύγχρονο κόσμο της εργασίας που χαρακτηρίζεται από συνεχείς αλλαγές,  η LG εστιάζει πάντα στη δημιουργία λύσεων για τις επιχειρήσεις. Η πανδημία ανέδειξε την ανάγκη για ταχύτερη διασύνδεση των εργαζομένων και για επανασχεδιασμό του χώρου εργασίας, με πιο ευέλικτες μορφές ψηφιακής αλληλεπίδρασης εργαζομένων και εργοδοτών», δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ.

«Η σειρά One:Quick είναι ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι προϊόντα που κάνουν την εργασία ευκολότερη, πιο αποτελεσματική, βελτιώνουν την εμπειρία της συλλογικής επικοινωνίας και αυξάνουν την παραγωγικότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτά τα καινοτόμα προϊόντα θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα των εργαζομένων τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι», ανέφερε ακόμη ο κ. Μαντάς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις