Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Ισραηλινή Compete άντλησε 15 εκατομμύρια δολάρια σε Series A χρηματοδότηση

Με τα «φρέσκα» κεφάλαια που άντλησε, η Ισραηλινή Startup σχεδιάζει να επεκταθεί στις αγορές της ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου

Η Ισραηλινή πλατφόρμα δεδομένων ανθρώπινου δυναμικού, Compete, κατάφερε να αντλήσει το ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων σε Series A κύκλο χρηματοδότησης. Κι αυτό, μόλις οκτώ μήνες μετά τον seed round όπου είχε «σηκώσει» 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

Θα πρέπει να τονιστεί πως η Compete, που ιδρύθηκε το 2020, κατάφερε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να σημειώσει εντυπωσιακή ανάπτυξη, καθώς σε λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας, η Ισραηλινή Startup εταιρεία αύξησε τη συνδρομητική βάση των πελατών της κατά 800%, ενώ διπλασίασε και τον αριθμό των εργαζομένων της! 

Με τα «φρέσκα» κεφάλαια που άντλησε, η Compete σχεδιάζει να επεκταθεί στις αγορές της ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Compete θεωρείται ως κορυφαία πλατφόρμα SaaS ανθρωπίνου δυναμικού (HR) για συγκριτική αξιολόγηση αποζημιώσεων και παροχών προς εργαζομένους, σε πραγματικό χρόνο. Μέσω αυτής, βοηθά τις τεχνολογικές εταιρείες να προσλαμβάνουν και να διατηρούν κορυφαία ταλέντα στις τάξεις τους. 

Παράλληλα, μέσω της προβολής των real time δεδομένων και στοιχείων, οι ΙΤ επιχειρήσεις και οργανισμοί είναι σε θέση να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν κατάλληλες στρατηγικές διαχείρισης εργατικού δυναμικού, έτσι ώστε να συμβαδίζουν με την ταχέως εξελισσόμενη αγορά ταλέντων. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις