Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

IoT Global: Η νέα υπηρεσία συνδεσιμότητας της Sparkle

Η λύση IoT Global παρουσιάστηκε στα πλαίσια της Expo 2020 Dubai

Τη νέα υπηρεσία IoT Global παρουσίασε η Sparkle, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Expo 2020 Dubai Italy Pavilion.

H συνδεσιμότητα διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο στην επιτυχία έργων που σχετίζονται με το Internet of Things. Για εταιρείες με διεθνή δραστηριότητα, με γραφεία ή περιουσιακά στοιχεία σε όλον τον κόσμο, το IoT διασφαλίζει τη μετάδοση δεδομένων μεταξύ συσκευών, με επικοινωνία Machine to Machine (M2M) και του cloud που φιλοξενεί τις εφαρμογές. Με την έλευση των δικτύων τηλεφωνίας 5G και των M2M καρτών SIM επόμενης γενιάς, ο χαμηλός χρόνος απόκρισης εγγυάται έγκαιρη πληροφόρηση και ακρίβεια στις επιχειρηματικές διαδικασίες.

Η υπηρεσία IoT Global της Sparkle είναι μία διαχειριζόμενη υπηρεσία συνδεσιμότητας IoT που επιτρέπει στις εταιρείες να ελέγχουν τη ροή εργασιών τους σε πολλές χώρες, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης.

Η λύση βασίζεται στην τεχνολογία των Μ2Μ παγκόσμιων καρτών SIM που μπορούν να συνδέονται σε οποιοδήποτε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, διασφαλίζοντας ότι οι πολυεθνικές εταιρείες δεν θα χρειαστεί να ενεργοποιήσουν καμία υπηρεσία σε συνεργασία με τοπικούς παρόχους. Επιπλέον, χάρη στην εικονική υποδομή του cloud-native δικτύου κινητής τηλεφωνίας, που καλύπτει όλες τις ηπείρους και στις συμφωνίες περιαγωγής, με περισσότερους από 500 παρόχους κινητής τηλεφωνίας διεθνώς, η Sparkle προσφέρει συνδεσιμότητα υψηλής απόδοσης σε παγκόσμια κλίμακα με εξαιρετικά χαμηλό χρόνο απόκρισης, καθιστώντας τη λύση IoT ιδανική για εφαρμογές που απαιτούν έλεγχο σε πραγματικό χρόνο.

Με το IoT Global, η Sparkle εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το χαρτοφυλάκιο της από enterprise digital solutions.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις